Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” apstiprina, ka jauno ierīču prezentācija norisināsies 17. janvārī

    Jaunākie raksti

    Pēc vairākus mēnešus ilgām baumām “Samsung” beidzot apstiprinājis, ka ziemas “Unpacked” pasākums norisināsies 17. janvārī 13.00 pēc vietējā laika. Tas ir krietni agrāk nekā citus gadus, kad jauno ierīču prezentācija notika februāra pirmajā nedēļā. Šī gada “Samsung Unpacked” plānots kā klātienes pasākums, kas norisināsies SAP centrā Sanhosē, taču būs vērojams arī tiešraidē dažādos “Samsung” kanālos.

    “Samsung” savā paziņojumā atklājis, ka “ieraudzīsim jaunāko papildinājumu “Galaxy” mobilo ierīču klāstam”, tāpēc visai skaidrs, ka tiks prezentēta jaunā “Galaxy S24” viedtālruņu sērija, par ko jau arī iepriekš gana daudz baumots. Tāpat sagaidāms, ka prezentācijā uzņēmums lielu fokusu liks uz mākslīgo intelektu, kas joprojām ir tehnoloģiju pasaules viena no šī brīža virstēmām.

    Reklāma

    Iepriekš nopludinātā informācija jau daudz pateikusi priekšā par jauno tālruņu specifikācijām. Piemēram, baumas norāda uz to, ka “Samsung Galaxy S24 Ultra” modelis varētu saņemt titāna rāmi, līdzīgi kā tas ir “iPhone 15 Pro” modelim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma