Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau nākamā gada vidū varētu debitēt modernizētais Tesla Model Y

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris mēnešiem elektroauto ražotājs Tesla oficiāli nodemonstēja modernizēto Model 3 versiju, bet arvien vairāk pazīmju liecina, ka kārta atsvaidzināšanai pienākusi Tesla pieprasītākajam modelim, proti, Model Y. Uzlabotais Model Y varētu debitēt jau nākamā gada vidū, liecina Bloomberg rīcībā esošā informācija, medijam atsaucoties uz ražotājam pietuvinātiem avotiem.

    Ja varam ticēt avotu sniegtajai informācijai, modernizētais Model Y vispirms nonāks ražošanā Tesla rūpnīcā Šanhajā un tam būs acīmredzamas ārpuses un arī salona dizaina izmaiņas.

    Pirmās ziņas par Model Y feisliftu parādījās vēl šā gada sākumā, tolaik Automotive News rakstot, ka projekta augļus varētu sagaidīt 2024. gadā. Tagad 2024. gads ir tepat aiz stūra un, šķiet, ka tas pats sakāms par svaigāku Model Y variantu. Bloomberg avots informē, ka jaungada brīvdienu laikā (ļoti iespējams, ķīniešu jaunā gada laikā) rūpnīcā aptuveni nedēļu notiks dažādas izmaiņas, lai to pielāgotu jaunā Model Y ražošanas vajadzībām, bet vēl papildus izmaiņas sekos, kad modelis tik tiešām būs tuvu sērijveida ražošanas uzsākšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    29.12.2023 11:39

    Štrunts par Tesla, gan jau izturēs nākamo gadu, bet kursoram gan novēlu salabot saitu lai nebremzē atverot. Reizēm ir ātri, bet reizēm ir tik lēni ka nākas darīt ko citu)

    Elektriķis
    29.12.2023 12:58
    Reply to  Biteme

    Jā, reti kura lapa verās tik lēni.

    Kursors.lv
    29.12.2023 13:01
    Reply to  Elektriķis

    Jā, ik pa laikam uznāk sabremzēšanās un tad nekas te ātri neielādējas. Būs jārisina brīvdienās.

    Kursors.lv
    31.12.2023 09:58

    Tagad būtu jābūt labāk. Veiksmīgu mums visiem 2024. gadu!

    Reklāma