Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Volkswagen koncerns Ziemeļamerikā no 2025. gada izmantos Tesla uzlādes spraudni

    Jaunākie raksti

    Volkswagen, Audi un Porsche, kā arī topošais Scout Ziemeļamerikā izmantos Tesla uzlādes spraudni NACS, pārejai uz to notiekot jau 2025. gadā, paziņojuši Volkswagen koncerna pārstāvji.

    Pēdējā pusgada laikā notikusi ļoti apjomīga pāreja uz NACS standartu Ziemeļamerikā, autoražotājiem tādējādi iegūstot pieeju Tesla Supercharger uzlādes tīklam. Šo uzlādes standartu Ziemeļamerikā turpmāk izmantos faktiski visi lielie autoražotāji, bet Eiropā gan viss paliek pa vecam.

    Šāds Volkswagen koncerna paziņojums, protams, nav nekāds pārsteigums un tas bija tikai laika jautājums, kad tāds sekos. Šobrīd no lielajiem koncerniem tikai Stellantis nav paziņojuši par pāreju uz NACS, kas viņus nostāda neizdevīgā pozīcijā pret konkurentiem.

    Volkswagen izsūtītajā preses relīzē norādīts, ka ražotājs meklē risinājumus ar adapteriem, lai jau pārdotās mašīnas Ziemeļamerikā arī varētu izmantot Supercharger iespējas no 2025. gada. Pāreja gan notiks pakāpeniski un NACS spraudni sākotnēji saņems tikai jaunie VW koncerna modeļi, savukārt jau esošie modeļi Ziemeļamerikā 2025. gadā nonāks ar esošo CCS spraudni. Tie pie NACS tiks tikai tad, kad sekos modeļa modernizācija vai pāreja uz jaunu paaudzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma