Web Analytics
More
    Reklāma

    Naughty Dog tomēr neveidos “The Last of Us” daudzspēlētāju versiju

    Jaunākie raksti

    Pateicoties veiksmīgajam HBO seriālam “The Last of Us“, kas balstīts uz tāda paša nosaukuma videospēli, tā tikusi atgriezta uz jauna popularitātes viļņa. Kaut arī Naughty Dog ziņoja, ka tiek strādāts pie spēles daudzspēlētāju režīma, tomēr tagad plāni oficiāli atcelti.

    Jau iepriekš bija indikācijas, ka jaunās spēles versijas izlaišana kavējas, un tagad oficiāli zināms, ka šāda spēle neiznāks. Tas nebija viegls lēmums, bet videospeļu izstrādātājam Naughty Dog bija izvēle starp diviem attīstības ceļiem: daudzspēlētāju spēles un to uzturēšanu ilgu laiku nākotnē vai klasiskā stila spēles ar noteiktu sižetu.

    Reklāma

    Uzņēmums izvēlējies otro ceļu, kas jau ir iestaigāta taciņa, līdz ar to “The Last of Us” daudzspēlētāju versija netiks radīta. Naughty Dog to skaidro arī ar finanšu resursu pārvaldību, jo tiešsaistes spēles versijas gadījumā ļoti lieli naudas resursi tiktu veltīti šīs spēles virzienā, ietekmējot citu projektu attīstību.

    Toties esošās spēles fani var priecāties par to, ka jau 19. janvārī iznāks “The Last of Us Part II Remastered” versija, bet seriāla otrā sezona varētu būt pieejama 2025. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ričards
    04.01.2024 09:41

    Lai labāk laiž otru daļu uz PC

    Reklāma