Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnā paplašinās iPhone izmantošanas aizliegumu publiskajā sektorā

    Jaunākie raksti

    Jau kopš septembra Ķīna sāk ierobežot Apple iPhone viedtālruņu lietošanu ar valsts pārvaldi saistītajās iestādēs. Tuvojoties gada izskaņai, šis aizliegums parādās arvien plašākā valsts daļā.

    Pēc pieejamās informācijas, ierobežojums un aizliegums lietot iPhone viedtālruņus sāk palikt arvien lielāks, salīdzinot ar pirmo informāciju septembrī. Tiesa, šis neskar ne tikai iPhone, bet arī Samsung, jo Ķīnas valdība valsts organizācijās aicina lietot vietējos telefonu zīmolus.

    Reklāma


    Pēdējā mēneša vai divu laikā publiskā sektora darbinieki tikuši instruēti par valstī ražoto viedtālruņu izmantošanu. Šī informācija tikusi publiskota jau vismaz astoņās dažādās provincēs. Tikmēr pati Ķīna noliedz šāda veida iPhone aizliegšanu savā valstī, un to arī nevar precīzi pierādīt, bet parādās informācija par to, ka tieši ar Apple viedtālruņiem ir tikuši saistīti informācijas noplūšanas gadījumā.

    Šādas ziņas atkal metas atspēkot ASV valdība. Kamēr visa šī informācija nav apstiprināta, nevar nosodīt kādu no pusēm. Tomēr ir zināms, ka Apple un Samsung pēdējā laikā iet grūti Ķīnas tirgū.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma