Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Apple nesaistīts inženieris “salabojis” Magic Mouse peli

    Jaunākie raksti

    Kāds inženieris ticis galā ar visām Apple Magic Mouse problēmām, padarot šo pelīti daudz ērtāk lietojamu. Iepriekš šis pats inženieris spējis pārveidot Mac Mini, lai tam elektrību nodrošinātu caur Ethernet vadu.

    Magic Mouse nez kāpēc ir visai iecienīta pelīte Apple lietotāju starpā, bet tas jau laikam tāpēc, ka Magic Mouse tiek dota līdzi atsevišķiem Mac datoriem. Magic Mouse tiek pārmesta peles forma un Lighting lādēšana peles apakšā, kas to uzlādes laikā liedz izmantot. Turklāt pat Apple nu jau dodas Type-C izmantošanas virzienā.

    Reklāma


    Magic Mouse uzstādīta izmainīta uzlādes sistēma, kas uzlādē tieši akumulatoru, lai pele nedomā, ka tiek lādēta. Arī speciāls adapters rūpējas par sensora atrašanos tieši pie galda virsmas, te netiek izmantoti spoguļi vai kādas citas viltības. Magic Mouse varētu aprīkot arī ar RGB LED.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    21.11.2023 12:34

    Iesūdzēs tiesā :)

    Usinss
    21.11.2023 16:02

    Varu par 40€ printēt kā addon Jūsu pelei.
    Laikam tīri ok priekš apple dongļu izcenojuma.
    Ja pierādīs, ka lieto Android parlēli, pa 5 EUR izprintēšu,.

    Trx450
    22.11.2023 10:08
    Reply to  Usinss

    Ar vibrejamo funkciju vari izdrukat?

    Janis
    22.11.2023 08:54

    Ja šo kompāniju vadītu inženieri nevis marketologi

    Elektriķis
    22.11.2023 10:10
    Reply to  Janis

    Tā jau varētu šķist, bet skarbā dzīves realitāte ir tāda, ka lielākā daļa cilvēku neskatās uz prakstiskām lietām, bet gan uz “skaistām” , “modīgām” lietām, zīmoliem, piederības pie kādas grupas.

    Eins
    22.11.2023 22:38

    Neesmu applists tāpēc rakstā varēja norādīt, cik tad ilga ir uzlāde un cik ilgi viņa tur ar vienu uzlādi? Jo lietoju Logitech peli, kurai AA baterija jāmaina 1,5 gados reizi. Tad kāpēc čakarēties ar vadiem?

    Bats
    27.11.2023 10:37

    Tā apple peles uzlādes problēma šķiet pārspīlēta. No vienas uzlādes pele darbojas vairākus mēnešus. Akumulators kalpo no jau kādus 8 gadus, kas tā visticamāk nebūs tiem, kas peli vienlaicīgi lādēs un lietos (kā tiek nokauta daļa portatīvo datoru akumulatoru, turot pie rozetes), jo liela daļa to vadu neatvienotu, līdz ko pele ir uzlādēta. Kamēr lādēju vienu peli, lietoju otru. Līdz izgudros akumulatorus, kas neiebilst pastāvīti tiek turēti 100% uzlādes līmenī, Apple risinājums disciplinē lietotājus ar uzlādēm.

    Reklāma