Web Analytics
More
    Reklāma

    “Goat Simulator 3” tagad pieejams Android un iOS ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Neparastā videospēle “Goat Simulator 3” tagad ir saņēmusi īpašu mobilo versiju Android un iOS versijām, lai sniegtu izklaidi plašākam spēlētāju lokam.

    “Goat Simulator 3” spēļu konsoļu versija tika izlaista nedaudz vairāk kā pirms gada, 17. novembrī, un pa šo laiku tās izstrādātāji Coffee Stain Studios ir strādājuši pie mobilās spēles versija. Tā būs pilnībā identiska tai pieredzei, kādu var iegūt spēļu konsolēs, jo patiesībā videospēle nav nemaz tik sarežģīta.

    Reklāma

    Pirmā spēles versija tika izlaista jau 2014. gadā, un nākamgad svinēs desmit gadu jubileju. Spēles sižets savulaik radās kā joks, kas tika izveidots pāris nedēļu laikā, un redzams, ka tā izvērtusies par visai atraktīvu un neparastu videospēli. “Goat Simulator 3” mobilajā versijā saglabāta gan atvērtā pasaule, gan daudzspēlētāju režīms un visas aktivitātes, kuras var darīt kazas veidolā.

    Šī gan nav pirmā spēles versija, kas pielāgota mobilajām ierīcēm, jo ir pieejamas vairākas citas spēles versijas. Šajā reizē tas ir tieši par jaunāko un labāko spēles versiju “Goat Simulator 3”. Apple App Store tā maksā 9.99 EUR, bet Android Play Store 13.99 EUR. Pilnīgi neticami, ka iOS vidē kaut kas ir lētāk nekā Android.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oppo
    08.12.2023 17:57

    nopietni?

    Reklāma