Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla tirgotājs atklāj, cik lielas ietilpības akumulators izmantots Cybertruck

    Jaunākie raksti

    Kāds Tesla tirgotājs Sandjēgo pilsētā ASV apstiprinājis, ka Cybertruck eksemplārs, kas atrodas viņu salonā, aprīkots ar 123kWh akumulatoru. Līdz šim no Tesla nav izskanējusi oficiāla informācija par šī ilgi gaidītā modeļa parametriem, bet šī ir šķietami puslīdz ticama informācija no Tesla tirgotāja. Līdz galam nav zināms vai tā ir bāzes versija, vai tomēr kāda no dārgākajām komplektācijām.

    Iepriekš izskanējis, ka Cybertruck ar vienu uzlādi patiesībā spēj nobraukt tikai ap 430 kilometriem, kas ir krietni mazāk nekā Maska kādreiz solītie 800 kilometri ar vienu uzlādi. Ja raugāmies uz līdzīga tipa mašīnām ASV ar aptuveni līdzīgu akumulatora ietilpību, tad 430 kilometru nobraucamā attāluma rezerve šķiet pietiekami tuvu īstenībai. Nenoliedzami, katrai mašīnai un katrai sistēmai ir savas īpatnības, kas var būtiski ietekmēt elektrības patēriņu, tāpēc līdz galam objektīvs šāds salīdzinājums nav un jāgaida oficiālie skaitļi.

    Precīzāku informāciju par šo mašīnu noskaidrosim pavisam drīz, jo 30. novembrī gaidāms svinīgais piegādes pasākums, kurā pirmie pircēji saņems savus auto. Parasti šajos pasākumos Tesla sniedz plašāku ieskatu tehniskajos parametros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    30.11.2023 15:08

    Pag, tas ir kā? Tu iepriekš nopērc mašīnu un nezini tehniskos parametrus? :D

    Kursors.lv
    30.11.2023 15:20
    Reply to  Juris

    Pasūti nevis nopērc.

    Dainis
    01.12.2023 07:23
    Reply to  Juris

    Serde jau arī īpaši nereklamē bateriju mah cīparus, ekrāna izšķirtspēju MP un citus parametris, kā to uzsver pārējie ražotāji. Tas gan nekavē sasniegkt labus pārdošanas rādītājus

    Joberts
    30.11.2023 19:53

    Ja vari atlauties, tad Tesla defoltā jāboikotē – nav ko pirkt auto no cilvēka, kas ir īsts vatniks un dedzigs Huilo atbalstītājs.

    Biteme
    30.11.2023 20:06
    Reply to  Joberts

    Masks nav idejiskais putlerists, viņš ir nenobriedis bērns pieaugušā ķermenī. Tas taču redzams, ka viņam ir nags uz tehniku, bet ar pārējo ir švaki – bet tas viņam netraucē ietekmēties no pieaugušajiem. Piem. Rogozins un Medvedevs viņam paglaimoja, atzīstot sasniegumus kosmosa lietās un puika neviļus sāka atbalstīt krievus. Līdzīgi ar Izraēlu – pieslējās Amerikas antisemītiem, kuru vienkārši ir daudz, bet sastopoties ar reklāmdevēju aiziešanu, centās labot lietas un aizbrauca uz Izraēlu, kur viņam sarīkoja ekskursiju pa vietām, kur hamasieši slepkavoja, un esot viņam arī parādīti kadri no head/body kamerām kas noņemtas no nogalinātajiem un sagūstītajiem hamasiešiem. Dzirdēju pārstāstus, ka tie skati esot dikti skarbi (piem. embriju/bērnu izgriešana no grūtniecēm). Pēc tam viņš ļoti raiti ziņoja, ka hamas ir ļaunums un bez šaubām, esot iznīcināms. Tā ka ir cerība, ka būt vatņikam viņam ir kā savulaik bija būt pankiem. Augšanas grūtības.

    Last edited 5 months ago by Biteme
    Reklāma