Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify Wrapped” piedāvā iepazīties ar 2023. gada klausītāko saturu

    Jaunākie raksti

    Gads straujiem soļiem tuvojas noslēgumam, tāpēc ir īstais laiks pamazām sākt noapaļoties un paskatīties, kas 2023. gadā sadarīts. Kā ierasts, viens no pirmajiem, kas to aicina darīt, ir “Spotify”, kas vakar izlaida “Wrapped” – gada klausītākā satura un izpildītāju individuālo kopsavilkumu.

    “Spotify Wrapped” ļauj ikvienam lietotājam iepazīties ar to, kādus izpildītājus, skaņdarbus, žanrus, podkāstus klausījies visbiežāk pēdējo 12 mēnešu laikā. Šoreiz šis gada pārskats ieguvis pilnīgi jaunu dizainu, taču vienlaikus ļauj ierasto īso video formātā iepazīties ar statistiku. Būtiski arī, ka pirmo reizi šis kopsavilkums pieejams desktop versijā.

    Reklāma

    Avots: Spotify

    Kā ierasts lietotājs var iepazīties ar to, ko aizvadītā gada laikā klausījies visbiežāk, taču, lai būtu interesantāk, ir arī kāds jaunums. Viens no tiem – funkcija “Me”. Atkarībā no klausītākā žanra, skaņdarba, izpildītāja, podkāsta “Spotify” lietotājam piešķirs vienu no 12 “klausīšanās varoņu” tituliem, kas vislabāk atbilst klausīšanās paradumiem. Tituli, protams, ir dažādi – sākot no Shapeshifter — kurš ātri pāriet no viena izpildītāja pie cita, līdz alķīmiķim, kurš ir vairāk tendēts veidot savus atskaņošanas sarakstus.

    Vēl viens jaunums šogad no “Spotify Wrapped” ir rīks “Sound Town”, kas lietotājam piešķir pilsētu, pamatojoties uz klausīšanās paradumiem un iecienītākajiem māksliniekiem.

    Runājot par globālo statistiku, diezgan paredzams, ka šogad mūzikas topos visā pasaulē dominējusi Teilore Svifta, kura atzīta par “Spotify” iecienītāko izpildītāju. Savukārt populārākā dziesma bijusi Mailijas Sairusas dziesma “Flowers”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    30.11.2023 17:09

    Ienācu ne lai lasītu šo rakstu, bet tikai lai pajautātātu, kam nahren tas interesē, ko citi ir vairāk klausījušies kādā no vietnēm?

    fufcix
    30.11.2023 18:26

    kas tas ir Twitter ?

    fufcix
    30.11.2023 18:43

    tad vajag rakstīt X :-)

    KKTK
    01.12.2023 14:58
    Reply to  fufcix

    Nē, lai atvērtu to mājas lapu ir jāraksta twitter.com Tātad tas ir Twitteris!

    Vizijs
    01.12.2023 22:21

    Interesē tikai Donalda Trampa spotify wrapped ;)

    Reklāma