Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen ar Magna Steyr kopā izstrādās Scout zīmola elektrisko pikapu

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā vācu autoražotājs Volkswagen paziņoja par ieceri atdzīvināt Scout zīmolu un to izmantot, lai radītu pilnībā elektrisku pikapu. Plāns paredzēja pirmās mašīnas klientiem piedāvāt ap 2026. gadu. Patinam filmu uz priekšu līdz šodienai un izskatās, ka Volkswagen šo mašīnu izstrādi izlēmis nodot ārpakalpojumā.

    Austriešu uzņēmums Magna Steyr būs atbildīgs par divu modeļu izstrādi, savukārt Volkswagen par šādu prieku šķirsies no aptuveni 450 miljoniem eiro, ziņo austriešu medijs Kleine Zeitung.

    Magna Steyr autobūvē ir labi zināms uzņēmums, kas nodrošina mašīnu ražošanu. Zināmākais viņu ražojums ir Mercedes G-klase, taču šis austriešu uzņēmums saliek arī Toyota Supra, BMW Z4 un vairāku citu autoražotāju atsevišķus modeļus. Kompānijas pārstāvji pagaidām atteikušies komentēt izskanējušās ziņas.

    Šajā reizē Magna gan būs atbildīga tikai par mašīnu izstrādi, bet ne par ražošanu, kas līdz šim bijusi viena no viņu galvenajām specialitātēm. Plānots, ka VW Scout zīmola modeļi ražošanā nonāks 2026. gada beigās un tie tiks ražoti VW rūpnīcā Dienvidkarolīnas štatā ASV, kur ik gadu var saražot līdz pat 200 000 mašīnu.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma