Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche Turbo” modeļus turpmāk rotās jauns, ekskluzīvs ģerbonis

    Jaunākie raksti

    “Porsche Turbo” modeļiem būs savs, ekskluzīvs ģerbonis – tajā zelta krāsas vietā dominē dizaineru īpaši radītais elegantais, metāliski pelēkais tonis “Turbonite”, un šādi turpmāk tiks izcelti visi “Turbo” atvasinājumi, informē uzņēmumā.

    Jaunais tonis “Turbonite” tiks izmantots ne tikai ģerbonī, bet arī vairākām citām atsevišķām eksterjera un salona detaļām, piešķirot “Turbo” modeļiem vēl oriģinālāku izskatu. “Porsche” šīs atšķirības pazīmes pakāpeniski ieviesīs visās modeļu sērijās. Pirmā būs jaunā “Panamera” paaudze, kas pasaules pirmizrādi piedzīvos 2023. gada 24. novembrī.

    Reklāma

    Gandrīz 50 gadus “Turbo” modeļi ieņēmuši augstu vietu starp “Porsche” automobiļiem. Tie simbolizē izteikti augstu veiktspēju un iemieso katras modeļu sērijas unikālo esenci.

    “Pirmo “911” ar turbīnu mēs prezentējām 1974. gadā. Kopš tā laika “Turbo” kļuvis par sinonīmu mūsu augstas veiktspējas modeļiem un tagad lielā mērā ir patstāvīgs zīmols. Šobrīd mēs vēlamies padarīt “Turbo” vēl pamanāmāku un vēl vairāk izcelt starp citiem atvasinājumiem, piemēram, “GTS”,” skaidro “Style Porsche” stila viceprezidents Mihaels Mauers. “Tāpēc esam izstrādājuši īpašu “Turbo” estētiku. Turpmāk “Turbo” versijām visās modeļu sērijās būs vienots izskats – elegants, kvalitatīvs un ļoti īpašs.”

    Jaunais “Turbonite” metāliskais tonis paredzēts tikai “Turbo” modeļiem. Tāpat kā visas zīmola krāsas, arī šo ļoti rūpīgi izstrādāja “Porsche” krāsu un apdares eksperti. Zelta elementi rada elegantu metālisku efektu, bet virsējais slānis ir kontrastējošā satīna pārklājumā. Nākotnē “Turbo” modeļu aizmugurē izvietotie uzraksti, kā arī stikli un sānu logu līstes būs “Turbonite” apdarē. Atkarībā no modeļa sērijas “Turbonite” tonī var tikt nokrāsotas arī citas detaļas, piemēram, ielaidumi automašīnas priekšpusē, lieto disku spieķi vai aerodinamikas lāpstiņas.

    “Turbonite” ir arī dominējošā krāsa “Turbo” modeļu ekskluzīvajā ģerbonī. Visiem augstas veiktspējas modeļiem šis ģerbonis drīzumā būs uz priekšējā pārsega, kā arī uz lietajiem diskiem un stūres.

    Arī atsevišķi komponenti salonā, piemēram, apdares joslas, drošības siksnas un vairākas vadības ierīces, tostarp režīmu pārslēgšanas slēdzis un gaisa kondicioniera vadības panelis, būs “Turbonite” krāsā. “Turbonite” lietojums būs atkarīgs no modeļu sērijas. Apvienojumā ar melnas krāsas salonu “Turbonite” var tikt izmantota kā kontrastējoša krāsa sēdekļu diegiem, durvju apdares paneļiem, instrumentu panelim un grīdas paklājiņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bumbulis
    30.11.2023 09:18

    Izfrēzēts bleķis “ekskluzīvs”. Tad jau nolietots prezervatīvs arī var par tādu saukties.

    Biteme
    30.11.2023 09:37

    Agrāk nozīmītes ar ģerboņiem sprauda pie tautiskas sedziņas, tagad – liek uz auto.

    Reklāma