Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” beta versija piedāvā čatot ar MI robotu

    Jaunākie raksti

    Septembrī savā “Connect 2023” pasākumā “Meta” paziņoja, ka vairākās savās platformās integrēs mākslīgā intelekta (MI) palīgus ar dažādām personībām. Tagad “WhatsApp”  jaunākā beta versija atsevišķiem lietotājiem beidzot ļauj izmēģināt šo funkcionalitāti, kas darbojas līdzīgi kā “ChatGPT” vai “Bing Chat” risinājums.

    MI palīga darbība nav sarežģīta. Lietotājs var uzdot interesējošos jautājumus un iesaistīties vienkāršā sarunā ar robotu. Piemēram, pajautāt, kāds ir populārākais TV šovs platformā “Netflix”. Tāpat atkarībā no vēlmēm ir iespēja izvēlēties kādu no piedāvātajām robota personībām, kas balstīta uz konkrētu jomu, piemēram, sports, kultūra utml.

    Reklāma

    Avots: Future

    Pagaidām nav zināms, kad jaunā funkcija tiks oficiāli palaista, taču “WABetaInfo” informē, ka gan “iOS”, gan “Android” lietotāji var izmēģināt šīs tehnoloģijas beta versiju. Norādīts, ka tērzēšanu ar MI čatbotu var uzsākt ļoti vienkārši. Atliek izvēlēties opciju uzsākt jaunu saraksti un tālāk bez kontaktiem tiks piedāvāts arī “Meta AI” virtuālais palīgs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma