Web Analytics
More
    Reklāma

    “OneWeb” saņēmis atļauju satelītu interneta servisa uzsākšanai Indijā

    Jaunākie raksti

    “Starlink” šobrīd ir pasaulē vadošais ātrgaitas satelītu interneta pakalpojumu sniedzējs. Taču ir skaidri redzams, ka konkurenti min uz pēdām. Viens no tiem ir “OneWeb”, kas paziņojis, ka saņēmis apstiprinājumu satelīta platjoslas pakalpojumu uzsākšanai Indijā.

    Tapis zināms, ka zemās zemes orbītas operatora “Eutelsat OneWeb” meitasuzņēmums “OneWeb India” saņēmis nepieciešamo apstiprinājumu no valsts jaunizveidotās kosmosa regulējošās iestādes, lai Indijā uzsāktu savus komerciālos satelīta platjoslas pakalpojumus. Līdz ar to “OneWeb” kļuvis par pirmo uzņēmumu, kas saņēmis atļauju sniegt ātrgaitas satelītu interneta servisu pasaules otrajā lielākajā interneta lietotāju tirgū.

    Reklāma

    Būtiski norādīt, ka ceļā uz pakalpojuma palaišanu Indijā “OneWeb” ir apsteidzis tādus nozares līderus kā “Starlink” un “JioSpaceFiber”. Pakalpojuma palaišana gan vēl ir atkarīga no Indijas valdības piešķirtā radiofrekvenču spektra.

    Jāpiezīmē, ka “OneWeb” jau ir izveidojis un darbina pilnīgu Zemās Zemes orbītas satelītu tīklu. Sagaidāms, ka līdz nākamā gada 24. janvārim tas būs pieejams visā pasaulē, tostarp okeāna un kalnu reģionos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma