Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes saviem darbiniekiem kā darba mašīnas turpmāk piedāvās tikai elektroauto

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Mercedes paziņojis, ka turpmāk saviem darbiniekiem darba pienākumu veikšanai izsniegs tikai elektriskos modeļus, pamazām atsakoties no parastajiem auto. Kā zināms, Mercedes ir viens no autoražotājiem, kas līdz 2030. gadam apņēmies pāriet tikai un vienīgi uz elektroauto ražošanu.

    Šobrīd darba vajadzībām Mercedes iekšienē tiek lietoti apmēram 5000 auto, kas pārsvarā izmanto iekšdedzes dzinēju dažādos izpildījumos – benzīna, dīzeļa vai plug-in hibrīda variantā.

    Darbiniekiem gan nav obligāta prasība pārkāpt uz elektroauto, taču arvien vairāk Mercedes darbinieki kā savas darba mašīnas izvēlas tieši elektroauto un to skaits Mercedes darba mašīnu autoparkā pēdējo pāris gadu laikā strauji palielinājies. Ražotāja plāni paredz, ka no 2025. gada visiem Mercedes modeļiem būs pieejams elektriskais variants. Tiesa, tas paredz arī zināmu modeļu skaita konsolidāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    16.11.2023 13:59

    Nu nejau rupnicas melnajiem straadniekiem. Nevajag muldet. Tos sanems offisa darbinieki.

    xs1
    16.11.2023 14:07
    Reply to  Oskars

    Rūpnīcu telpās ir pietiekoši daudz arī ofisa žurkas dažādos stūros sabāztas. Tāpat ir maiņu vecākie, utt., kuriem ir pietiekoši augsts statuss uzņēmumā. Man vairāk interesē, cik Teslas un elektriskie Bmw,Vw,utt. rūpnīcas stāvvietās stāv novietoti maiņu laikā :)

    nedarata
    16.11.2023 14:20

    Kādas markas auto tiks piedāvātas?

    Kolka
    16.11.2023 22:42
    Reply to  nedarata

    No raksta izriet ka – Žigulis

    Reklāma