Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” ļaus izveidot privāto profilu

    Jaunākie raksti

    Instagram” biežāk nekā citi sociālie tīkli ir tā vieta, kur lietotāji izvēlas veidot divus vai vairāk kontus. Visbiežāk viens no tiem ir pamata profils, savukārt citā publicē saturu, kas saistīts, piemēram, ar hobiju. Iespējams, drīzumā lietotāji varēs vienuviet publicēt visu saturu un vienlaikus sasniegt dažādas auditorijas. “Instagram” tagad strādā pie funkcijas “Your space”, kas ir jauna privāta telpa, kur lietotāji varēs publicēt jebkāda veida saturu – foto, “Reels”, “Stories” – un dalīties tajā ar atlasītu lietotāju loku.

    Jauno funkciju pamanījis jau pazīstamais lietotņu pētnieks Alesandro Peluci. Viņš atklāj, ka lietotāji pie šīs iespējas varēs nonākt, ritinot uz leju savu pamata profilu. “Your space” dos iespēju izveidot jaunu privātu kontu un līdz ar to pievienot citu profila bildi un aprakstu nekā publiskajā kontā. Pluss šajā ziņā ir arī tāds, ka nebūs jāpārslēdzas starp profiliem, jo vajadzīgais konts būs atrodams vienā lapā. Lietotāji arī varēs izvēlēties, vai privātajam kontam pievienot visus publiskā konta sekotājus vai arī atlasīt konkrētus lietotājus.

    Reklāma

    “Instagram” pagaidām vēl nav apstiprinājis, ka strādā pie “Your space” funkcijas, taču Peluci ir “gandrīz pārliecināts”, ka šāda iespēja parādīsies un darbosies tā, kā viņš to ir aprakstījis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma