Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” ievērojami paretina darbinieku rindas savā videospēļu nodaļā

    Jaunākie raksti

    Viens no “Amazon” būtiskiem biznesa virzieniem vairāku gadu garumā ir videospēles un ar to saistīti servisi un ierīces. Taču globālie, ekonomiskie izaicinājumi, tirgus tendences arī skar šo jomu, tāpēc “Amazon” nolēmis atlaist 180 videospēļu nodaļas darbiniekus, lai koncentrētos uz citām izaugsmes jomām.

    Kādā nopludinātā e-pasta ziņojumā atklāts, ka kompānija vēlas mainīt darbības virzienu un koncentrēt savus resursus uz izaugsmes jomām. Viena no tām, kas aktuāla tieši šajā gadījumā, ir piedāvāt bezmaksas ikmēneša datorspēles “Amazon Prime” abonentiem.

    Reklāma

    “Amazon Games” viceprezidents Kristofs Hartmans iekšējā e-pastā informējis, ka pēc “Amazon” sākotnējās pārstrukturēšanas šī gada aprīlī kļuva skaidrs, ka uzņēmumam vairāk jākoncentrējas uz jomām ar vislielāko potenciālu, lai šādā veidā veiksmīgi turpinātu biznesa attīstību. Viņš uzsver, ka, aptaujājot klientus, noskaidrots, ka tieši bezmaksas spēles ir tas, ko viņi visvairāk vēlas, tāpēc skaidrs, ka, jāstrādā šajā virzienā.

    Līdz ar darbinieku atlaišanu “Amazon” arī slēdz savu kanālu “Crown” pakalpojumā “Twitch”. Tajā bija iespēja skatīt “Amazon” oriģinālšovus un saturu. Kanāla mērķis bija radīt tradicionālās televīzijas sajūtu, piedāvājot programmas ar iekļautām reklāmām un koncentrējas uz mobilajām spēlēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma