Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka “Apple” čatbots Siri pie MI spējām varētu tikt nākamgad

    Jaunākie raksti

    Tā kā kompānijas viena pēc otras piedāvā savus mākslīgā intelekta (MI) čatbotus, daudziem rodas jautājums, vai un ko šajā jomā pretī sniegs tehnoloģiju gigants “Apple”. Uzņēmuma vadītājs Tims Kuks līdz šim bijis visai izvairīgs un nekonkrēts, runājot par “Apple” plānotājiem MI risinājumiem. Taču svaigākās baumas liecina, ka “Apple” nākamā gada izstrādātāju konferences “WWDC 2024” laikā varētu izziņot jaunākās paaudzes “Siri” asistentu, kurā būtu integrēts mākslīgais intelekts.

    Baumas par to izplatījis jomā labi zināmais tehnoloģiju entuziasts ar lietotājvārdu Revegnus. Viņš apgalvo, ka “Apple” šobrīd izmanto lielo valodu modeli, lai “pilnībā pārveidotu Siri par labāko virtuālo palīgu” un tā jaunākā versija tiks prezentēta “WWDC 2024” ietvaros.

    Reklāma


    Tāpat tiek baumots, ka jaunās paaudzes Siri būs “Apple” līdz šim jaudīgākā lietojumprogramma un tas būs integrēts jau nākamajos jeb “iPhone 16” tālruņos. Visticamāk, vecākos “iPhone” modeļos šī funkcionalitāte neparādīsies, jo tie nav tik jaudīgi.

    Būtiski pieminēt, ka šīs baumas parādījušās dažas dienas pēc tam, kad “Samsung” iepazīstināja ar savu ģeneratīvā MI modeli “Gauss“, ko integrēs savos jaunākajos jeb “Galaxy S24” viedtālruņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma