Web Analytics
More
    Reklāma

    “Spotify” paplašina bez maksas audiogrāmatu klausīšanās iespēju

    Jaunākie raksti

    Oktobra sākumā mūzikas straumēšanas milzis “Spotify” paziņoja, ka maksas jeb “Premium” plāna abonenti saņems iespēju 15 stundas mēnesī bez maksas klausīties audiogrāmatas. Tagad uzņēmums pastāstījis nedaudz plašāk par šo ekstru, kā arī sola to piedāvāt lielākam lietotāju lokam.

    “Spotify” informējis, ka pie bezmaksas audiogrāmatu klausīšanās iespējas tagad tiks arī maksas lietotāji ASV. Kā pirmie šo priekšrocību saņēma klausītāji Lielbritānijā un Austrālijā. Paredzams, ka līdz gada beigām šī iespēja nonāks pie krietni plašāka lietotāju loka.

    Reklāma

    Uzņēmums vērš uzmanību, ka lietotājiem pašiem nekas nav jādara, lai varētu bez maksas klausīties audiogrāmatas. Audiogrāmatas, kuras ir pieejamas straumēšanai, tiek atzīmētas kā “Included in Premium” jeb “Iekļautas Premium”, un lietotāji tās var uzreiz atskaņot. “Spotify” atzīmē, ka 15 stundas ir pietiekoši ilgs laiks, lai varētu noklausīties divas vidējas audiogrāmatas. Ja lietotājs sasniedz šo limitu, par papildus maksu būs iespēja piepirkt 10 stundas klāt.

    Runājot par pieejamo audiogrāmatu saturu, “Spotify” norāda, ka ikviens atradīs kaut ko saistošu. “Premium” lietotājiem ir piekļuve 70% no 200 000 lielās “Spotify” audiogrāmatu bibliotēkas. To klāstā atrodamas mūsdienu populārākās audiogrāmatas, piemēram, Britnijas Spīrsas “The Woman in Me”. Kaut ko sev atradīs arī klasikas, romantikas mīļi, kā arī tie, kuri alkst pēc motivācijas un iedvesmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma