Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” MI meklēšanas rīks pieejams jau vairāk nekā 120 valstīs un teritorijās

    Jaunākie raksti

    Šī gada maijā savas ikgadējās izstrādātāju konferences ietvaros “Google” prezentēja virkni mākslīgā intelekta (MI) rīku un risinājumu. Viens no tiem bija meklēšanas ģeneratīvā pieredze (Search Generative Experience – SGE), kas piedāvā MI ģenerētus kopsavilkumus meklēšanas rezultātu lapas augšdaļā. Uzņēmums nupat paziņojis, ka krietni paplašinās šīs funkcijas pieejamību un tā būs izmantojama vairāk nekā 120 valstīs un teritorijās.

    Sākotnēji SGE bija pieejama vienīgi ASV, pēc tam nonāca pie lietotājiem Indijā un Japānā. Tagad “Google” veikusi šīs funkcijas lielāko paplašināšanu, ļaujot arī interesentiem Āzijas, Āfrikas, Dienvidamerikas, Ziemeļamerikas reģionos izmantot šo informācijas ieguves rīku. Tiesa, šo reģionu sarakstā pagaidām nav atrodamas Eiropas valstis. Funkcija tagad arī atbalsta četras papildus valodas  – bez angļu, hindi, japāņu pieejama arī spāņu, portugāļu, korejiešu un indonēziešu valodā.

    Reklāma

    Bez MI ģenerētiem rezultātu kopsavilkumiem rīks piedāvā arī uzdot papildus jautājumus tieši meklēšanas rezultātu lapā. Lietotājs arī var skatīt savus iepriekšējos jautājumus un meklēšanas rezultātus.

    Lai pārlūkprogrammā “Chrome” iespējotu SGE, lietotājam jāatver “Search Labs” sadaļa. Uzņēmums nākamās nedēļas laikā piekļuvi šai funkcijai sola nodrošināt arī “Google” “Android” un “iOS” lietotnēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    10.11.2023 19:30

    Ar ko “MI” meklesana uzlabosies no esosas meklesanas “ne-MI”? Tagad visam sprauz klat MI nosaukumu.

    Reklāma