Web Analytics
More
    Reklāma

    Airbnb sāk nodrošināt integrāciju ar viedajām durvju slēdzenēm

    Jaunākie raksti

    Pie visai noderīga atjauninājuma tikusi izīrēšanas lietotne Airbnb, jo tagad tā nodrošinās integrāciju ar viedajām durvju atslēgām.

    Daudzos īstermiņa īres objektos ērts iekļūšanas veids ir digitālā atslēga, jo tādējādi nav nepieciešama saimnieka klātienes tikšanās ar viesi. Līdz šim informāciju par kodiem īpašniekiem bija nepieciešams nosūtīt īrniekam atsevišķi, taču tagad šī informācija būs pilnībā integrēta Airbnb lietotnā. Tas nodrošinās krietnu ērtāku sadarbību abām pusēm.

    Reklāma

    Airbnb viedo atslēgu integrācija darbosies ar August, Schlage un Yale zīmoliem, un sākumā tā būs pieejama ASV un Kanādā. Airbnb automātiski ģenerēs durvju kodu, un tas paliks neaktīvs, kad viesis būs pametis īrējamo mājokli. To būs iespējams saņemt pa tiešo lietotnē vai e-pastā, kā arī būs iespējams uzlikt paziņojumu, kad īrnieks tuvosies īpašumam.

    Avots: AirBnb

    Papildu tam Airbnb nodrošinās jaunu mājokļu atzīmi “Guest Favourite”, norādot uz mājokļiem ar ļoti augstu novērtējumu. Tikmēr tiem, kas lietotni izmanto savam biznesam, būs iespējams sekot līdz dažādiem papildu finanšu rādītājiem. Piemēram, ērtāk salīdzināt cenas ar citiem apkārt esošajiem īres dzīvokļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma