Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzņēmums Anthro Energy radījis salokāmu un drošu bateriju

    Jaunākie raksti

    Uzņēmuma Anthro Energy radītās salokāmās baterijas varētu būt nākamais solis elektroierīču un elektroauto attīstībā. Šīs baterijas ir ugunsdrošas, kas nodrošinātu papildu aizsardzību ikdienas lietošanā.

    Nav nekāds noslēpums, ka šī brīža elektroierīču laikmetā baterija ir viena no galvenajām komponentēm, kā arī tā visai naski spēj piesārņot dabu. Šeit talkā varētu nākt Anthro Energy radītā salokāmā un izturīgā baterija. Tā varētu tikt izmantota vietās un iekārtās, kurās tas nav bijis iespējams līdz šim.

    Reklāma

    Inovatīvā baterija līdz šim sevi pierādījusi drošības testos, jo tās radīšanā izmantotas jaunas tehnoloģijas un materiāli. Uzņēmuma komanda ir radījusi elastīgu polimēru elektrolītu, kas var apborbēt triecienus kā gumija. Tehnoloģiskās iespējas ļauj izgatavot baterijas, kuras varēs pielāgot ļoti plašam formu skaitam. Piemēram, salokāmajos viedtālruņos.

    Anhro Energy radītā baterija ir spējīga izturēt vairāku desmitu tūkstošu reižu salocīšanu, nezaudējot savu ietilpību un darbību. Uzņēmums jau ir saņēmis vairāku miljonu investīcijas, kā arī sasnsiedzis pusfinālu MIT rīkotajā Clean Energy konkursā. Šis viss izklausās ļoti cerīgi, un cerams, ka tehnoloģija tiešām parādīsies ikdienas elektropreču lietošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    08.11.2023 14:31

    Varēja gan salīdzināt bateriju ietilpību, ilgmūžību, izmaksas,… Kas runājot par baterijām, ir diezgan būtiski.

    Sergejs
    10.11.2023 10:16

    Ir 100500 kompānijas kas tipa tā kā vain nu “ir radijušas” vai nu tūlīt radīs mega bateriju ar 10sek uzlādes laiku un kapacitāti 100kw/h uz 1kg😁
    Zemāk pāris linki kas izsauc lielāku ticamību un ir tuvāk reālai ieviešanai dzīvē nekā lentīte ar diodi
    https://media.polestar.com/global/en/media/pressreleases/675425
    https://finance.yahoo.com/news/solid-power-releases-third-quarter-210500716.html

    Reklāma