Web Analytics
More
    Reklāma

    MSI prezentē divas pieejamas cenas mehāniskās tastatūras

    Jaunākie raksti

    MSI izziņojis divas jaunas un pārmaiņas pēc salīdzinoši lētas mehāniskās tastatūras Vigor GK41 un Vigor GK41 Dusk.

    Vigor GK41 ir Kailh Linear Red tastatūras slēdzīši, kas paredzēti vairāk spēļu entuziastiem, bet arī rakstīšanai tie der. Vigor GK41 piedāvā visai ciešamu izgaismojumu ar sešu fiksētu krāsu LED izgaismojumu, kas pielāgojams ar MSI Centre programmatūru.

    Reklāma

    Vigor GK41 Dusk ir ļoti līdzīga tastatūra, bet te jau var atrast pilnībā pielāgojamu RGB LED izgaismojumu katram taustiņam atsevišķi. Interesanti, ka MSI izvēlējies abas Vigor GK41 sērijas tastatūras veidot ar ciparbloku, kas parasti tiek ignorēts spēlēm paredzētās tastatūrās.

    Eiropā Vigor GK41 tastatūras maksās no 35 eiro līdz 70 eiro, bet Vigor GK41 Dusk modelis būs dārgāks, tā cena pagaidām nav zināma.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gatis
    22.10.2023 12:46

    Neiesaku MSI produkciju. Gadus atpakaļ man bija no 1a.lv pirkta MSI mātesplate, kura izrādījās ar defektiem. Dators slēdzās pats ārā, reizēm viens RAM slots atteicās utt. 1a manu plati uz garantijas remontu paņēma, pēc mēneša tieši to pašu, tādā pašā stāvoklī atdeva atpakaļ. Tas būtu saprotams, jo 1a ir kantoris ar sliktu slavu un esmu pats vainīgs, ka no šiem ko nopirku, bet šinī stāstā lielākais pārsteigums bija komunikācija ar MSI suportu. Sīkumos neieslīgšu, bet galvenais secinājums – MSI Latvijā saviem produktiem nenodrošina vispār nekādu garantiju. Tādēļ es no šī ražotāja neko vairs nepērku un arī citiem neiesaku to darīt

    Morgen
    22.10.2023 14:38
    Reply to  Gatis

    Cik tomēr žēl, ka 1a.lv nopārdevās lietuviešu Senukai, kas strauji nolaida kvalitātes latiņu zemāk par zemu. Savulaik 1a bija sakarīgs internetveikals ar labu cenas un kvalitātes attiecību. Bet šim lietuviešu kantorim kvalitāte un cieņa pret cilvēku ir sveši jēdzieni.

    Kursors.lv
    22.10.2023 15:42
    Reply to  Gatis

    Jā, vispār mums arī ir bijušas padaudz problēmas ar MSI sistēmplatēm.

    Sergejs
    23.10.2023 15:22

    Lasot kopā datorus priekš sevis kā likums izvēlos ASUS plates un videokartes (iespēju robežās TUF). Nekad nav pievilušas. MSI arī palielu skepsi izsauc, kaut gan monitors nesen no šī ražotāja ir ieperējies (labi parametri par savu cenu un apskati)

    Krotow
    23.10.2023 17:53

    Laikam kā paveicās. Man ar MSI īpašu problēmu nav bijis. Varbūt tāpēc ka neņēmu no lētā gala un benčmarkus ikdienā nedzenāju.

    Biteme
    22.10.2023 19:15
    Reply to  Gatis

    Latvijā patērētāju tiesības tiek aizsargātas 2 gadus. Gadiem ejot, tas likums ir mainījies niansēs, bet kopumā daudzi cilvēki to nemaz nezin un piekrīt garantijas remontam pat situācijā, kad preci var atgriezt, ja tā nedarbojas kā pienākas.
    Protams, laiks un nervi nav atgūstami, tāpēc labāk ja tie nav jātērē ar sliktām precēm, ražotājiem un tirgotājiem….

    Gatis
    22.10.2023 21:03
    Reply to  Biteme

    Konsultējos ar Patērētāju aizsardzības centru par šo jautājumu, nianses neatceros, bet nebija tur viss tik vienkārši. Vajadzēja platei ekspertīzi taisīt, īsti nemācēja man izstāstīt, cik smalka tā defektācija ir vajadzīga un vai vispār Latvijā ir kāds kantoris, kas to māk darīt. Rezultātā tas viss man izmaksātu dārgāk nekā jauna plate. Gadi pagājuši, bet naids pret MSI un 1a.lv joprojām nav mazinājies, nekad nelaižu garām iespēju viņiem ieknābt komentāru sadaļā :)

    Kaspars
    23.10.2023 02:46

    Man ir MSI portatīvais dators gaming un darbojas labi nav nekādu problēmu

    Topenabūrs
    23.10.2023 21:49

    vai šis arī slimo ar tizlenismu, un lietotājam ir jāuzstāda kāda uzpūtusies aplikācija un jāreģistrē konts, lai varētu izslēgtu to raibo ņirboņu?

    Reklāma