Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektriskais Dodge Charger varētu attīstīt gandrīz 900 zirgspēkus

    Jaunākie raksti

    Stellantis koncerna paspārnē esošais Dodge zīmols pagājušajā gadā izziņoja jaunas ēras sākumu, proti, savu pirmo elektrisko mašīnu Dodge Charger, kas tika nodēvēta par elektrisku muskuļauto. Tas, protams, mārketinga triks. Kopš koncepta prezentācijas par šo topošo modeli bijis kapa klusums, bet tagad medijs The Drive informē, ka jaudīgākajā izpildījumā šis elektriskais modelis attīstīs vismaz 880 zirgspēkus.

    Šeit gan svarīgi piebilst, ka šīs pagaidām ir neapstiprinātas baumas, taču, redzot citu elektroauto jaudas parametrus, šādi skaitļi nešķiet kaut kas ārkārtējs, bet gan drīzāk loģisks risinājums.

    Dodge pārstāvji iepriekš izteikušies, ka elektriskā versija attīstīs lielāku jaudu nekā šobrīd aktuālie, jaudīgākie Charger Hellcat modeļi – tas automātiski nozīmē jaudu virs 800 zirgspēkiem. Tāpat jau koncepta prezentācijas pasākumā ražotājs pauda, ka jaudīgākajā izpildījumā tas būs aprīkots ar 800V akumulatoru sistēmu, nodrošinot augstu uzlādes jaudu, bet lētākām versijām varētu nākties samierināties ar vienkāršāku 400V sistēmu.

    Pilnīgi droši varam apgalvot, ka runa ir par pilnpiedziņas mašīnu ar diviem, iespējams, pat trim elektromotoriem. Svarīgi piebilst, ka šo lielu jaudu attīstīs jaudīgākās versijas, savukārt lētākās, vienkāršākās versijas attīstīs ap 400 zirgspēkiem vai nedaudz virs šīs atzīmes. Precīzu informāciju gan, visticamāk, būs jāgaida līdz oficiālajai prezentācijai.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma