Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka jaunās paaudzes Tesla par 25 tūkstošiem dolāru tomēr ražos Berlīnē

    Jaunākie raksti

    Par jaunu, plašām masām pieejamu Tesla elektroauto tiek baumots vismaz pāris gadus, proti, maģiskais cipars, kas jāsasniedz ir auto par aptuveni 25 tūkstošiem dolaru. Jaunākās baumas liecina, ka šis topošais auto varētu tikt ražots Tesla rūpnīcā Berlīnē. Par to raksta platformas “X” konts “Gigafactory Berlin News”.

    Rūpnīcu apmeklējis Tesla vadītājs Īlons Masks, kurš savas vizītes laikā šādus jaunumus paziņojis rūpnīcā. Pagaidām nav izdevies gūt apstiprinājumu šādiem apgalvojumiem, jo Maska uzruna bijusi paredzēta tikai darbiniekiem un no tās arī nav nekādu video, taču ar šiem jaunumiem dalījušās vairākas tīmekļa lapas, kas specializējas tieši Tesla jaunumos.

    Masks savas uzrunas laikā paslavējis rūpnīcas darbiniekus, kuri ražo Tesla Model Y Eiropas tirgum un pastāstījis, ka visa rūpnīcas ārpuse būs klāta ar grafiti.

    Iepriekš izskanējis, ka plašām masām pieejamais Tesla modelis bija paredzēts ražošanai jaunajā rūpnīcā Meksikā, taču ar tās būvniecību nesokas tik gludi, proti, pati Tesla ir piesardzīga un nesteidzas ar tās būvniecību, reaģējot uz globālo ekonomisko situāciju un pieprasījumu pēc jauniem elektroauto. Masks sola, ka šis auto būs stilīgs, praktisks un ar skaistu dizainu, taču, protams, krietni vienkāršāks nekā Tesla dārgākie produkti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gints
    06.11.2023 19:43

    Ja konkurenti ar arodbiedrību palīdzību, nenoraks projektu! Konkurences cīņā jebkura metode ir laba.

    Labrīt
    06.11.2023 21:04
    Reply to  Gints

    Šodien 1 EUR = 18,76 MXN, bez subsidēšanas ražotnei EU ir nereāli konkurēt. Un jūras transports lieliem kravas apjomiem ir lētāks par sauszemes transportu.

    Reklāma