Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” drīzumā varētu piedāvāt e-pasta verifikācijas iespēju

    Jaunākie raksti

    Ziņapmaiņas serviss “WhatsApp” drīzumā varētu nākt klajā ar jaunu iespēju, kas apgrūtinās lietotāja konta uzlaušanu. “WABetaInfo” informē, ka atsevišķi lietotāji, kuri testē “WhatsApp” beta versiju, var verificēt kontu, izmantojot savu privāto e-pastu.

    Šobrīd jaunā funkcija ir pieejama ļoti ierobežotam testētāju lokam. Vienlaikus jāatzīmē, ka jau kopš augusta parādījušies ziņojumi, ka “WhatsApp” strādā pie e-pasta verifikācijas sistēmas. Uzņēmums norāda, ka tās mērķis ir lietotāju kontiem sniegt citu, augstāku drošības līmeni, šādā veidā apgrūtinot konta uzlaušanu.

    Reklāma

    Avots: WABetaInfo

    Kas attiecas uz pašu konta verificēšanu, lietotājam nekas sarežģīts nebūtu jādara, un sistēma ir līdzīga kā citos servisos. Lietotājam atliek lietotnē norādīt savu e-pasta adresi un gaidīt, kad tiks atsūtīts piekļuves kods. Pagaidām nav zināms, vai un kad jaunā iespēja nonāks pie plašāka lietotāju loka.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    05.11.2023 20:39

    Kaut kā likās ka privāto pastu ir vieglāk uzlauzt kā nospert telefonu. No otras puses tas atvieglotu arī legālo pieslēgšanos specifiskos gadījumos.

    rajah
    05.11.2023 21:01

    Labāk vienreiz piedāvātu normālu bekupa veidošanu visai sarakstei. Varbūt kāds var ko ieteikt?

    Interesē VISAS sarakstes veidošana uz datoru. Ar visām bildēm, video un smaidiņiem – tieši tā, kā redzams telefonā.

    Citreiz atnāk tantes, kas sūdzās, ka pietrūkst vietas telefonā, telefons vecs, bildes žēl dzēst ārā. Vacaps aizņem lielu vietu. Iesaku pirkt jaunāku ietilpīgāku telefonu. Bet pēc telefona maiņas, daudz bilžu ir pazudušas, parādās uzraksts, ka bildi nevar atvērt, Gūgles bekups senākas bildes ir padirsis.

    Krotow
    06.11.2023 16:09
    Reply to  rajah

    WhatsApp taču arhivē mākonī visu savu saraksti. Cita lieta ka mākonim ir limitēts izmērs un sūdabilžu 120 kopiju radītājas un profesionālie memu sūtītāji samēslotos gigabaitu desmitus Google atvēlētajos 15 GB vienam bezmaksas kontam nu nekādi nevar ietūcīt. Alternatīva ir izkopēt bildes, audio un video ar rokām. Un to var izdarīt pa tiešo no telefona caur USB kabeli. Tikai pabrīdini babuli, kur tas viss ir saglabāts.

    Reklāma