Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen koncernā turpinās nedienas ar programmatūru un platformām

    Jaunākie raksti

    Vācu autokoncerna Volkswagen problēmas programmatūras jautājumos ir ļoti labi dokumentētas un nedienas acīmredzami turpinās – ražotājs plāno atlaist aptuveni 2000 cilvēkus, kā arī vēl vairāk aizturēt jaunu programmatūras arhitektūru, kuru bija paredzēts lietot jaunajos Porsche un Audi elektroauto.

    Plānus esot apstiprinājusi VW direktoru padome, ziņo vācu medijs Manager Magazin. Plānots, ka darbu zaudēs tieši programmatūras nodaļas cilvēki un atlaišanas sāksies nākamgad, tām turpinoties līdz pat 2025. gadam.

    Bija paredzēts, ka jaunā 1.2 programmatūras versija, kuras debija bija paredzēta līdz ar jauno Porsche Macan EV un Audi Q6 e-tron, aizkavēsies, vismaz 4-5 mēnešus, savukārt pilnīgi jauna programmatūras platforma tiek pārtaisīta no nulles.

    Tāpat Volkswagen atkal spiesti pārcelt jaunās paaudzes SSP platformas nākšanu tirgū – tā paredzēta kā šobrīd aktuālās MEB platformas aizvietotājs un kļūs par pamatu nākotnes VW elektroauto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pičs
    30.10.2023 13:47

    Ieejot dīlerī var labi saprast kāpēc veco vadību VW patrieca.

    Slapjais Bebrs
    30.10.2023 14:57

    chatGPT programmēšanas padomi tātad nelīdz?

    Drindālz
    30.10.2023 15:22

    Eiropas pusvadītāji ir pārāk lepni lai ņemtu darbā imigrantus, bet viņu radinieciņi un radinieču izmetnīši nespēj loģiski padomāt. Un loģika programmēšanā ir svarīgākais.

    gunarros
    01.11.2023 14:06
    Reply to  Drindālz

    Pēc tevis teiktā, sanāk, ka Eiropas pusvadītāji ir pindusi kaut kādi.

    Reklāma