Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda Prelude atgriežas elektriska koncepta formā, bet ražotājs gatavojot arī sērijveida modeli

    Jaunākie raksti

    Honda Prelude nosaukums auto cienītāju aprindās, protams, ir lieliski zināms. Tagad šis japāņu sporta auto (vai vismaz tā nosaukums) atdzimis elektriska konceptauto formā, kuru Honda demonstrēja Japānas Mobilitātes šova ietvaros.

    Pagaidām no Honda gan nav izdevies izspiest neko vairāk – zināms tikai tas, ka auto ir elektrisks. Nekādas salona bildes, nekādas informācijas par tehniskajiem parametriem vai ko citu. Klātienē esošie apskatnieki gan norāda, ka šis Honda modelis izskatās pietiekami nostrādāts, lai tas būtu tuvu nonākšanai ražošanā. Ja parasti koncepti izceļas ar ārkārtīgi netradicionāliem risinājumiem, kas piesaista uzmanību, bet nekad nenonāk ražošanā, tad šeit viss izskatās tā, lai to palaistu uz konveijera līnijas jau pavisam drīz.

    Tāpat izskan runas, ka elektriskā koncepta pamatā nav no General Motors aizgūtā Ultium platforma, bet gan Honda pašu izstrādātā “e:Architecture” elektriskā platforma. Plānots, ka uz tās tiks būvēti vairāki jauni elektriskie modeļi, kas ražošanā nonāks ap 2026. gadu. Honda pārstāvji sanākušajiem norādīja, ka modeļa attīstība pamazām turpinās un japāņu autoražotājs aicina saglabāt augstas gaidas par šo modeli. Tas liecina, ka Honda tiešām gatavojas tam, lai kaut ko tamlīdzīgu piedāvātu sērijveida ražošanā tuvāko dažu gadu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma