Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezvadu austiņas varēs izmantot energoefektīvu Wi-Fi savienojumu

    Jaunākie raksti

    Snapdragon Summit norises laikā Qualcomm izziņoja jaunus procesoriņu, kas paredzēti bezvadu austiņām un bezvadu skaļruņiem. Qualcomm Snapdragon S7 un S7 Pro Gen 1 Sound piedāvās ne tikai Bluetooth 5.4, bet arī energoefektīvu Wi-Fi savienojumu ar līdz pat 29 Mbit/s datu pārraides ātrumu.

    Qualcomm apgalvo, ka jaunie procesori spēs nodrošināt būtiskus bezvadu savienojuma uzlabojumus, kā arī pārslēgšanās starp Bluetooth un Wi-Fi būšot nemanāma. Tāpat ir jāpiemin, ka Wi-Fi savienojums būs ar daudz tālāku darbības rādiusu, jo nu jau visur ir uzstādīti Wi-Fi piekļuves punkti. Wi-Fi savienojums nodrošinās arī nemanāmu skaņas aizturi.

    Reklāma

    Kā piemērs tiek minēts lielākas ēkas un pat ēku kompleksi ar vienotu Wi-Fi, kur nepazudīs savienojums ar austiņām, ja būsi viedtālruni vai citu skaņas avotu atstājis citā istabā, citā stāvā vai pat citā ēkā.

    Jaunie Qualcomm Snapdragon S7 un S7 Pro Gen 1 Sound procesori nodrošinās arī uzlabotu aktīvo trokšņu slāpēšanu. Prasīgi lietotāji varēs izmantot arī 192 kHz bezzudumu daudzkanālu skaņu ar spējīgāko S7 Pro Gen 1 Sound procesoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Intersanti
    27.10.2023 08:25

    Vai tas nozīmē, ka mūzika tiks pārraidīta uz austiņām nevis tiešajā savienojumā, bet caur tuvāko WiFi maršrutētāju?

    Reklāma