Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad mamma varēs palīdzēt izvēlēties labāko “Tinder” partneri

    Jaunākie raksti

    Potenciālā partnera izvēle mēdz būt ārkārtīgi grūts uzdevums, tāpēc ir reizes, kad kautrību jāmet pie malas un jālūdz padoms ģimenei vai draugiem. Iepazīšanās serviss “Tinder” nolēmis līdzīgā veidā atvieglot lietotāja dzīvi un sāk piedāvāt jaunu funkciju “Tinder Matchmaker”, kas lietotāja ģimenei un draugiem ļaus piekļūt iepazīšanās lietotnei un novērtēt potenciālos partnerus.

    “Tinder Matchmaker” varēs iespējot profila vai lietotnes iestatījumos. Ja rodas vēlme uzzināt tuvinieku domas par potenciālo partneri, lietotājs varēs nosūtīt saiti līdz 15 cilvēku lielai grupai, kas būs aktīva 24h. Tā sniegs piekļuvi “Tinder” izveidotajām saderībām un dos iespēju atzīmēt profilus ar “patīk”, kas parādīsies kā ieteiktie partneri. Būtiski, ka “Tinder Matchmaker” funkcija nepieprasa, lai tuviniekiem būtu savs “Tinder” profils, ieteikt partnerus var arī kā lietotnes “viesis” .

    Reklāma

    “Tinder Matchmaker” šobrīd ir pieejama 15 valstīs, tostarp ASV, Lielbritānijā, Austrālijā, Kanādā, Francijā un Vācijā. Uzņēmums sola, ka “tuvāko mēnešu” laikā jaunā funkcija būs pieejama globāli. Tas ir “Tinder” jaunākais mēģinājums palielināt lietotāju iesaisti. Nesen uzņēmums arī sāka piedāvāt profila verifikācijas iespēju ar pašvideo. Gada sākumā tika palaists arī inkognito režīms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    24.10.2023 20:20

    Tindera autoriem laikam idejas beigušās. Ja radinieki sāks bāzt degunu tavā izvēlē, viss bezmaz garantēti beigsies ar neko :) Labi, ja kopā būšana jau velk uz kopā dzīvošanu, gudru vecāku gadījumā, ar kādiem ne visiem veicas, ir vērts pajautāt viņu domas par topošo dzīvesbiedru/i un pašam izdarīt secinājumus. Taču ja paļausies tikai uz radiem, tad būs cirks ar rokturi. Un labākajā gadījumā – partneris, kuru gribēsies aizklāt ar avīzi.

    Usinss
    25.10.2023 07:30
    Reply to  Krotow

    Man šķiet šis aizies Indusiem kā pa sviestu. Senči varēs samačot savas atvases pat netiekoties :D

    Krotow
    25.10.2023 17:45
    Reply to  Usinss

    Tam viņiem pat tinderi nevajag. Vienas kastas pārstāvji regulāri satiekas pie vietējās brāgas kubla un samačo savas atvases kā vajag. Tur pasākums jau gadsimtiem ilgi nolikts uz komerciālām sliedēm. Un pašiem mačojamajiem neviens pat neprasa ko viņi vēlas. Tinderis tur spraužas iekšā ar savu dziesmu grāmatu, jo laikam vairs neko citu nevar izdomāt.

    Reklāma