Web Analytics
More
    Reklāma

    Porsche attīsta 911 hibrīdu, kas varētu parādīties ap 2025. gadu

    Jaunākie raksti

    Vācu sporta autoražotājs Porsche nav slēpis, ka slaveno 911 modeli elektrifikācija skars kā vienu no pēdējiem un pāreja uz pilnībā elektrisku 911, visticamāk, sagaidāma tikai nākamajā desmitgadē. Tomēr no elektrifikācijas neizbēgs arī šis modelis un ražotājs jau strādā pie 911 hibrīda, intervijā Motor Trend atklājis 911 modeļu līnijas viceprezidents Franks Mozers.

    Ražotājs šobrīd strādā pie aktuālās paaudzes 911 modeļa feislifta un tiek attīstīta arī hibrīda versija, kas pie klientiem nonāks šīs desmitgades vidū. Motor Trend gan lūdza Mozeru precizēt plānoto laiku, viņam atklājot, ka tas varētu notikt 2025. gadā. Viņš arī atklāja, ka 911 hibrīds fokusēsies uz veiktspēju, ne tik daudz efektivitāti.

    Tas nozīmē, ka sākotnējie feisliftotie 911, visticamāk, būs bez hibrīdsistēmas un tā tiks ieviesta nedaudz vēlāk, kādā no jaudīgākajām 911 versijām. Porsche valdes loceklis attīstības jautājumos Mihaels Šteiners tikmēr izteicies, ka hibrīdam “nevajadzētu būt pārāk smagam”. Tieši akumulatoru un elektromotoru radītais papildus svars ir viens no bremzējošajiem apstākļiem, radot elektrificētu un pilnībā elektrisku 911. Baumu līmenī tiek runāts, ka arī elektrificētais 911 nebūs plug-in hibrīds, jo tas būtiski palielinātu auto svaru tieši lielāku akumulatoru dēļ.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma