Web Analytics
More
    Reklāma

    Revolut savai tirdzniecības platformai Latvijā pievieno Eiropas biržas akcijas

    Jaunākie raksti

    Revolut savam ieguldījumu piedāvājumam Latvijā pievienoja vairāk nekā 70 Eiropā kotētu uzņēmumu akcijas. Investīciju pakalpojumus EEZ sniedz Revolut Securities Europe UAB (Revolut).

    Izmantojot Revolut, investīcijas Eiropas biržā kotētajos uzņēmumos ir pieejamas ar minimālo ieguldījumu summu tikai 1 EUR apmērā. Tirdzniecība būs bez komisijas maksas abonētā plāna noteiktā limita ietvaros.

    Reklāma

    Šis ir vēl viens solis, ko Revolut veic, lai piedāvātu klientiem elastīgu veidu, kā dažādot savus ieguldījumus. Piekļūstot vairāk nekā 70 Eiropas biržas sarakstā iekļautajām akcijām, vairāk nekā 2200 ASV tirgotu uzņēmumu un vairāk nekā 150 biržā tirgoto fondu (ETF) lietotāji var pārbaudīt savu ieguldījumu ienesīgumu reāllaikā, izmantojot tiešsaistes uzraudzības sarakstus, tirdzniecības diagrammas un tirgus ziņas — tas viss pieejams lietotnē Revolut.

    Revolut klienti tagad var iestatīt arī periodiskos pirkumus. Tas ļauj iegādāties akcijas/ETF iepriekš noteiktā laikā un biežumā — katru dienu, nedēļu vai mēnesi. Periodiskie pirkumi var palīdzēt investoriem samazināt īstermiņa cenu nepastāvības ietekmi un dot viņiem iespēju ieguldīt regulāri.

    Rolands Juteika, Turības un Tirdzniecības nodaļas vadītājs (EEZ): “Mēs turpinām padarīt ieguldījumus pieejamākus ikvienam, sākot pievienot mūsu tirdzniecības platformai dažus no lielākajiem Eiropas biržu sarakstos iekļautajiem uzņēmumiem. Mēs vēlamies saviem klientiem nodrošināt ērtu piekļuvi uzņēmumiem, kas ir viņiem tuvāki. No Adidas līdz Zalando — mūsu klienti tagad var ieguldīt Eiropā labi atpazīstamu uzņēmumu akcijās, un mēs drīzumā šo sarakstu paplašināsim vēl vairāk.

    Drīzumā būs pieejams plašs citu ieguldījumu produktu klāsts, tostarp Robo digitālās padomu platformas pakalpojumi, kopfondi, obligācijas un sarežģītāka tirdzniecības platforma pieredzējušiem tirgotājiem.”

    Atkarībā no plāna klienti mēnesī var veikt 1 (Standard), 3 (Plus), 5 (Premium) vai 10 (Metal un Ultra) darījumus bez komisijas maksas. Kad bezmaksas limits ir pārsniegts, tiks piemērota mainīgā maksa par katru darījumu 0,25% (0,12% Ultra), min. 1 EUR apmērā. Revolut piemēro arī glabāšanas maksu 0,12% apmērā gadā no lietotāja aktīvu tirgus vērtības, ko iekasē katru mēnesi.

    Klientiem pirms jebkāda ieguldījumu lēmuma pieņemšanas ir jāpārskata attiecīgie riski Revolut risku apraksta dokumentā, kas pieejams tīmekļa vietnē. Revolut Securities Europe UAB ir Lietuvas Bankas pilnvarota un regulēta ieguldījumu sabiedrība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.10.2023 15:40

    “Izmantojot Revolut, investīcijas Eiropas biržā kotētajos uzņēmumos ir pieejamas ar minimālo ieguldījumu summu tikai 1 EUR apmērā.”

    Labs piedāvājums kriptoziemā cietušajiem 👍

    Skābene
    25.10.2023 10:42

    Kāda ziema, man jau pavasaris! :D BTC jau uzskrējis līdz 32k un 3 mēnešu laikā solās uzskriet līdz 48k.

    Kursors.lv
    25.10.2023 10:44
    Reply to  Skābene

    Paga, kāds 48k? Tad solīja, ka būs jau miljons.

    Skābene
    25.10.2023 10:48
    Reply to  Skābene

    Ā, nē, tomēr bija problēmas ar Revolut karti Lisabonā, visi bankomāti pēc kārtas atteicās izsniegt naudu ar Revolut karti, bet SEB, SWED un Citadeli nesmādēja.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    26.10.2023 01:17
    Reply to  Skābene

    Kriptopavasaris, vetsīt

    Pēča
    24.10.2023 15:52

    Kopš pirms 5 gadi man bija gadījums, ka atnāca ziņa no revolut, ka kaut kāda indonēzijas elekto preču veikalā tika novilkta summa par 600€. (pirmajā minūtē uzreiz sakontaktēju supportu, atcēlu transakciju un beigās arī to naudu dabūju atpakaļ)

    Kopš tā laika iztukšoju revolut kontu, kur man stāveja tā teikt ‘zanačka’ ~2tūkstoši un revolutu vairs neizmantoju.
    Kaut kāda shady AF ķīniesu platforma, kurai tāpat ir vid’am u.c. iestādem jāsniedz visu ko viņi vēlas par tavu kontu un to darbībām.
    Iepriekš bija vismaz tam bonuss, ka ja par kādu haltūru ļoti gribējās parskaitīt ta iedevi revolut kontu kur vidam nebija tiesība ieskatīties, bet jau dažus gadus…..

    P.S. Nē, pat tuvumā neesmu bijis tam reģionam, ka manu revolut karti noskīmotu. Vispār viņu debet karte 99% stāveja mājā un ikdienā netika izmantota. ;)

    Darījumus arī nekādus nebiju veicis, tik parasti aļika iepirkos caur revolut… Tā kā nez kur viņi varēja noskīmot manus revolut debetkartes datus tā lai iepirkos fiziskā veikalā….Tagad ir swed karte aļikā pievienota un tādu problēmu nav.
    Ta sanak ka ‘urķi’ kādā viņu db bija tikusi un dabūjuši datus. Nebūtu jau brīnums, jo noteikti dati nav aiz tādas drošības, kā uzticamām bankām..

    p.s.2 tagad ‘zanačka’ stāv tā teikt zeķē ;)

    Last edited 6 months ago by Pēča
    Biteme
    24.10.2023 16:47
    Reply to  Pēča

    Pirms 5 gadiem varēji iekulties situācijā, kad Aļiks saka ka ir atgriezis naudu Revolutam, bet šie saka ka nekādu naudu nav saņēmuši. Un nav fakts ka kāds tevi tīšām čakarē – bija kaut kādas nianses ar maksājumu identifikāciju un visdrīzāk, nauda tiešām ienāca, bet rvlt to nespēja identificēt. Šķiet, problēma bija ar to, ka viņi izmantoja kaut ko līdzīgu proxy kontam. Kā tagad – nezinu. Revolut karte noder braucot ar ričuku vai dabā – noder sīkiem pirkumiem, bet nebūtu traģēdija, ja pazustu un nāktos bloķēt. Kaut gan īstais pielietojums ir noņemt skaidro ceļojumos, ja ievajagās. Tagad pat nezinu, vai joprojām ir izdevīgāk.

    Pēča
    25.10.2023 11:28
    Reply to  Biteme

    Skatoties pēc cenrāžiem revolut lai karti atjaunotu maksā 6€ + shipping (aizņem līdz 10 darba dienām)

    Swed 0€ ibankā aktivizē + 2€ pasta piegāde (aizņem 3-4darba dienas)
    SEB 1.40€ ja ibankā aktivizē + 1€ shippings uz pastu vai 2.30€ uz pakomātu (aizņem līdz 5dd)

    Neredzu KUR ‘Revolut’ debetkarti ir izdevīgāk pazaudēt…. :D

    Biteme
    25.10.2023 12:26
    Reply to  Pēča

    TO, kas saņemta par velti un kurai apakšā ir tikai pārdesmi eiro.

    Jūrnieks
    24.10.2023 18:46
    Reply to  Pēča

    Nezinu, lietot sāku ap diviem gadiem, pirms COVIDS sākās, pa šo laiku puspasauli apmeklējis esmu. Un man nav bijis problēmu, veikt maksājumu vai izņemt naudu.
    Tālākais bija Singapūra.
    Vienu reizi tikai naudas atmazgāšanas bailēs pieturēja algu, kamēr nepierādīju, ka godīga nauda.

    Esmu ļoti apmierināts ar REVOLUT.

    Skābene
    25.10.2023 10:47

    Man ar Revolut pagaidām nekādu starpgadījumu nav bijis! Swedbank karti gan benzīntankā pamanījās melnais brālis nokopēt, jo tā bija vienīgā vieta, kur bija karte jāatstāj ķīlā, kamēr lej degvielu, un norēķiniem neprasīja pin, bet parakstu. Pēc tam visādi pirkumi internetā parādījās dīvaini.

    Pēča
    25.10.2023 11:53
    Reply to  Skābene

    Nezinu mūsdienā shady vietās vai e-veikalos, uztaisi virtuālo karti kurai uzliec x limitu( parasti es lieku 1€ vairāk) par konkrēto summu jo citreiz vajag 1€ lai apstiprinātu ka karte ir legit, ko atgriež un viss.

    Ja kāds pa vidu noķers šo transakcijas trafiku un nolasīs, cenšot pēctam noskīmot, ta paliks bešā….

    Ja ķīlā prasa fizisko karti lai ielietu degvielu, tad pagriezies un ej prom. :D Ko diez dus stacijas čuvaks varētu darīt ar to karti ja vienkarsi aizbrauksi… Iedod kaut kādu fake karti un?…
    Kur prāts bez uzraudzības dot īstu karti?!??.. vēl varēji pie viena pasi un id karti atstāt lai ielietu degvielu un ta skaties, ka tev kādas starptautiskās organizācijas jau meklē…. :D :D :D

    Nez ‘Revolut’ ēra, lai izmantotu shady vietās, likās, ka beigusies(tas bija kaut kāds papildus aizsardzības slānis 2015-20 gadā, kā ‘aizsargāt’ sevi tādos darījumos, nedodot pamata karti/kontu kur stāv visi līdzekļi)… Tagad….

    BET izrādas, ka Latvijā cilvēkiem tas joprojam ir top veids, ar ko maksāt šādas vietās/reizēs…

    Šis parāda, cik gausi pie mums cilveki sevi aizsargā ar jaunākajam aizsardzības metodēm, izmanto visu veco, jo vienkarši tā pierasts un ta brīnās ka ir iekritis krapēju nagos…. -_-

    Last edited 6 months ago by Pēča
    Reklāma