Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks uzsver, ka Tesla Cybertruck ražošana ir “ārkārtīgi sarežģīta”, viņam cenšoties mazināt ažiotāžu ap gaidāmo auto

    Jaunākie raksti

    Tesla vadītājs Īlons Masks izteicies, ka gaidāmā Tesla Cybertruck ražošana ir ārkārtīgi sarežģīta, Maskam cenšoties samazināt gaidas un ažiotāžu par mašīnu, kuras nonākšana ražošanā ar lielu nepacietību tiek gaidīta jau vairākus gadus.

    “Es gribētu nedaudz piebremzēt gaidas par Cybertruck. Tas ir lielisks produkts, taču paies vismaz gads vai pat 18 mēneši, līdz tas kļūs par vērā ņemamu ienākumu avotu kompānijai,” paziņojot 3. ceturkšņa finanšu rādītājus teica Masks, piebilstot, ka Tesla ar šo mašīnu pati sev izrakusi kapu. Tas liek secināt, ka vismaz sākotnēji Cybertruck tiks ražots nelielos apjomos.

    Šādu situāciju viņš skaidro ar to, ka Cybertruck ir pilnīgi jauns modelis, bet Tesla vēsturiski gājis grūti ar jauno modeļu ražošanu, apjomiem palielinoties ļoti lēnām un pakāpeniski. Tāpat viņš atzīmē jaunā veida ražošanas tehnoloģijas, kas arī sarežģī procesus.

    “Tas ir normāli gadījumos, kad izstrādāts produkts ar daudzām jaunām tehnoloģijām vai arī kad runā par jauna modeļa programmu. Īpaši tad, ja runa ir par tik ļoti atšķirīgu un tehnoloģiski attīstītu produktu kā Cybertruck,” teica Masks. “Gribu uzsvērt, ka, pirmkārt, šis ir mūsu visu laiku labākais produkts, taču tas prasīs neticamas pūles, lai sasniegtu peļņu, tirgojot mašīnu par tādu cenu, kādu cilvēki var atļauties maksāt.”

    Tesla vadītājs norādījis, ka piegādēm jāsākas novembrī, taču šis termiņš bijis pārbīdīts jau neskaitāmas reizes, tāpēc uz to pārāk paļauties nevajadzētu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gints
    22.10.2023 20:33

    Par cenu ko var atļauties amerikāņi? Pluss Eiropas nodokļi!

    Usinss
    23.10.2023 07:17

    Tad kā beigās ir. Maska fani saka, ka rūpnīcas strādātu labāk, ja tajās visu atstātu automātikai, un cilvēki tikai traucē. Tagad šamējais saka, ka tik sarežģīti, ka vēl nedaudz kavēsies…. Masks ir ideāls sabiedrības spogulis, mūsdienās ar vārdiem var panākt visu, un darbi var arī nesekot.

    davix
    23.10.2023 08:53

    Šeit parādās arvien vairāk līdzīgas paralēles ar DeLorean Motor Company stāstu. Liela ažiotāža, kam sekoja viss izrietošais.

    Fff
    23.10.2023 14:38

    Cerams bus buvets no moduljiem, kurus viegli vares updatet uz modernakiem vai nomainit

    Krotow
    23.10.2023 22:46
    Reply to  Fff

    Ja virsbūvi štancēs vienā gabalā, tur maz ko varēs mainīt.

    Topenabūrs
    23.10.2023 22:00

    bet Eiropā tak tāpat nebūšot šis pieejams, kāda jēga rakstīt par auto, ko mums neredzēt kā savas ausis?

    krist2ps.lv
    24.10.2023 18:08
    Reply to  Topenabūrs

    Spogulī ieskaties!

    Reklāma