Web Analytics
More
    Reklāma

    CrossChem ievieš mobilo aplikāciju norēķiniem par AdBlue uzpildes stacijās

    Jaunākie raksti

    Ķīmisko produktu ražotājs CrossChem paziņo par jaunas mobilās aplikācijas ieviešanu, ar kuras palīdzību klienti var iegādāties AdBlue tieši no ražotāja 17 uzpildes stacijās visā Latvijā.

    “Līdz šim mūsu AdBlue uzpildes staciju tīkls bija pieejams tikai juridiskām personām un citi varēja iegātāties CrossChem ražoto AdBlue mūsu sadarbības partneru tirdzniecības vietās vai interneta veikalā cc-market.com. Sākot ar 2023. gada 1. oktobri visas CrossChem AdBlue uzpildes stacijas ir pieejamas ikvienam, kas izmantos CrossChem mobilo lietotni. Šis pakalpojums ir gaidīts un pieprasīts no mūsu klientu puses – tiek ietaupītas izmaksas par taru un izlejama šķidruma iegāde ir dabai draudzīgāka! Esam gandarīti par realizēto projektu,” norāda Ričards Andersons, CrossChem valdes priekšsēdētājs.

    Reklāma

    Lai sāktu lietot CrossChem aplikāciju, meklējiet to Apple App Store un Google Play Market, kā arī visās CrossChem AdBlue uzpildes vietās ir izvietots QR kods, kuru noskanējot, klients tiks novirzīts uz aplikācijas lejupielādes vietni. Lai veiktu AdBlue uzpildi, nepieciešams aplikācijā reģistrēties un pievienot bankas norēķinu karti. Viss reģistrācijas posms aizņems ne vairāk kā 2 minūtes.

    AdBlue ir dīzeļdegvielas piedeva, kas attīra izplūdes gāzes auto tehnikai. Tas tiek izmantots visos transportlīdzekļos ar dīzeļdzinēju (vieglais automobilis; traktori; autobusi, industriālā tehnika) vai kravas automašīnās, kuras aprīkotas ar selektīvās katalītiskās reducēšanas (SCR) sistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    11.10.2023 18:59

    O jā – gaidu kad arī vējstklu šķidruma uzpildei vajadzēs atsevišķu lietotni.. 🤦‍♀️

    Reklāma