Web Analytics
More
    Reklāma

    Leica izziņo jaunu gatavo bilžu fotokameru Sofort 2

    Jaunākie raksti

    Fotoaparātu un lēcu zīmols Leica izziņojis otrās paaudzes gatavo bilžu kameru Sofort 2, kas būs turpinājums pirms septiņiem gadiem izlaistajam pirmās paaudzes Sofort modelim.

    Jaunais Sofort 2 modelis iemieso zīmola kvalitātes, kas ir labi veidotais dizains un uzbūves kvalitāte. Gatavo bilžu kamera tagad daļēji kalpos arī kā digitālā kamera, jo tā tikusi pie iespējas uzņemtās fotogrāfijas saglabāt microSD kartē. Sofort 2 ļaus uzņemt 4.9MP izšķirtspējas foto. To nodrošinās CMOS sensors.

    Reklāma

    Tāpat kamera būs aprīkota ar 28mm Leica Summar f/2 priekšējo lēcu, kuras minimālajai fokusa distancei ir jābūt 10cm. Kā arī priekšā atradīsies zibspuldze. Papildu tam Sofort 2 kalpos kā bilžu printeris, ļaujot izprintēt gan kamerā esošās, gan arī iPhone saglabātās bildes 86x54mm izmērā.

    Leica Sofort 2 ir pieejams trīs krāsās: melnā, baltā un sarkanā. Kameras cena ir 379 EUR, kas ir visai augsta cena, bet jārēķinās, ka šis ir Leica zīmols. Nesen ziņojām, ka arī Polaroid izlaidis jaunu I-2 gatavās kameras modeli, kuram beidzot varēs mainīt dažādus foto uzņemšanas uzstādījumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    09.10.2023 10:30

    379 EUR par ķīnieti, kur 93% cenas veido uzraksts Leica…..

    Ezgg
    09.10.2023 11:38
    Reply to  Biteme

    Man interesē vai tik maz stikla kamērā vispār ir Leica vārda cienīga? Viss, ko ar vārdu Summar var atrast ir vecs objektīvs, kurā ir 100x vairāk stikla. Tad sanāk arī šo vārdu valkā pa zemi? Jo tai kamerai ir reāli pinhole nevis objektīvs xD

    Rūdolfs Rancāns
    09.10.2023 13:09
    Reply to  Ezgg

    Jā, līdzīgi ir arī uzrakstu kameras aizmugurē ”Designed by Leica Camera Germany”’…… tukša vārdu virkne.

    Rūdolfs Rancāns
    09.10.2023 12:56
    Reply to  Biteme

    Uzraksts Leica maksā precīzi 179€.
    Tā ir Instax Mini Evo kamera ar Leica bļembaku.
    2016. gadā Fujifilm un Leica jau bija identiska sadarbība, kad līdzīgā veidā tika pārdota Instax Mini 90 Neo kamera par divkāršu cenu ar sarkano logo.

    Reklāma