Web Analytics
More
    Reklāma

    IT un biznesa attīstības profesionāļi tiksies Baltijas biznesa tehnoloģiju pasākumā “RIGA COMM 2023”

    Jaunākie raksti

    5. un 6. oktobrī Ķīpsalā IT un biznesa attīstības profesionāļi tiksies Baltijas biznesa tehnoloģiju pasākumā “RIGA COMM 2023”, lai uzzinātu jaunākās biznesa tehnoloģiju tendences un apspriestu sadarbību.

    Šogad “RIGA COMM” piedalās teju 100 Baltijas un citu valstu IKT risinājumu izstrādātāji un piegādātāji no vairāk nekā 11 valstīm. Divu dienu laikā 12 konferencēs uz sešām skatuvēm kāps vairāk nekā 210 lektoru no 10 valstīm.

    Reklāma

    Galvenā skatuve

    Uz “RIGA COMM” Galvenās skatuves divu dienu garumā norisināsies dažādas diskusijas un prezentācijas par tādām tēmām kā veselības tehnoloģijas, digitalizācijas ilgtspējīgums, kvantu  un juridiskās tehnoloģijas.  Par aktuālām digitalizācijas tēmām uz Galvenās skatuves diskutēs  “Cognizant”, “Cobalt”, “Accenture”, “Bolt”, “Swedbank”, “Moller Auto”, “RB Rail”, “Jeff app”, “Latvijas dzelzceļš”, “Baltic No-Coders” un citu uzņēmumu pārstāvji.

    Ja vēlies uzzināt vairāk par Āzijas tirgu un kā tajā integrēties ar savu uzņēmumu, tad 5. oktobrī obligāti apmeklē uzņēmuma “Dezan Shira & Associates” Eiropas biznesa attīstības vadītāja Rikardo Benusi (Riccardo Benussi) prezentāciju. Bet, lai motivētu sevi sagatavoties šādiem lieliem biznesa attīstības soļiem, iesakām apmeklēt inovāciju speciālista Tomasa Anglero (Thomasa Anglero) prezentāciju. Viņš atklās, kā atrast motivāciju, “navigēt” pa dzīvi, kas ir pilna ar iespējām!

    Progresīvās finanšu nozares nākotne

    Pirmajā izstādes dienā – 5. oktobrī – uz “Wallester Executive” skatuves norisināsies “Fintech” konference, kuru atklās uzņēmuma “Ellex Kļaviņš” asociētā partnere Marta Cera. Lektore stāstīs par aktualitātēm un digitālā eiro ietekmi uz maksājumu sistēmām. Toties šīs skatuves partnera “Wallester” eksperti prezentēs pielāgojamās fiziskās un virtuālās kartes, kā arī zīmola mobilo lietotni, kas ļauj demonstrēt unikālu uzņēmuma identitāti un palielina klientu lojalitāti.

    Visu dienu “RIGA COMM” apmeklētāji varēs sekot līdzi modernu finanšu institūciju jaunumiem, tehnoloģijām pret finanšu krāpniecību un pat iegūt prasmes jaunu partneru meklēšanā un atrašanā.

    Kiberdrošība pirmajā vietā

    6. oktobrī uz “Wallester Executive” skatuves kāps kiberdrošības profesionāļi no tādiem uzņēmumiem kā “Asus”, “Nextcloud”, “Cytanic”, “KyberX” u. c. Lektori iepazīstinās ar kiberdrošības aktualitātēm, stāstīs par rīkiem, risinājumiem un stratēģijām, kuras izmantot, lai maksimāli mazinātu kiberuzbrukuma riskus. Savukārt uzņēmuma “Cytactic” partneris Mennijs Barzilajs (Menny Barzilay) rādīs, kā nevajag pārvaldīt kiberkrīzes, apskatīs un analizēs reālus piemērus, lai klausītāji izprastu, ko varēja darīt citādāk labāka rezultāta sasniegšanai.

    Web3 un to pārvaldība

    “Web3” konferencē tiksies “airBaltic”, ”Latvijas banka”, “Latvijas Blokķēdes attīstības asociācija” un citu Baltijas uzņēmumu eksperti. Tiks diskutēts par NFT un digitālo aktīvu nozīmīgumu digitālajā pasaulē, blokķēdēm un finansiālajām sistēmām Baltijā un patiesajām vērtībām “Web3” projektu izstrādē.

    Digitālā pārdošanas vide

    Par jaunākajiem un efektīvākajiem digitālā mārketinga rīkiem un stratēģijām varēs uzzināt, apmeklējot “RIGA COMM” Digitālā mārketinga konferenci uz “Salesforce & LeverUP Digital” skatuves. “Salesforce” un “LeverUP” partneri kopā ar “Bite Telecom” izklāstīs par klienta uzvedības ietekmēšanu dažādos pirkuma posmos. Bet, lai šos klientus piesaistītu efektīvāk, ir vajadzīga reklāma, tādēļ uzņēmuma “Digital Matter” rīkotājdirektors Uldis Vītiņš stāstīs par rezultatīvu reklāmu Latvijas digitālajos medijos. Apmeklētāji varēs sekot līdzi digitālā mārketinga tendencēm un satikt “Panic Studio”, “Surfshark”, “Bolt”, “Salesforce”, “LeverUP” un citu uzņēmumu ekspertus.

    Toties E-komercijas konferencē, kas norisināsies otrā pasākuma dienā, varēs uzzināt, kā veiksmīgi pārdot savu produktu “Amazon”. Ar pieredzi dalīsies uzņēmuma “INNELS” galvenais izpilddirektors Marks Daniels Zalomajevs. Savukārt “LeverUP” un “Bite Telecom” pārstāvji prezentēs gadījuma izpēti par mārketinga personalizēšanu e-komercijā.

    Mašīnmācīšanās lietojums un limiti

    Mašīnmācīšanās risinājumi var palīdzēt ikvienam uzņēmumam uzlabot efektivitāti, samazināt izmaksas un veicināt inovācijas organizāciju darbībā. Lai sasniegtu veiksmīgus rezultātus ne tikai īstermiņā, bet arī ilgtermiņā, ir jāmāk pareizi lietot mašīnmācīšanās risinājumus. Uzzini par mākslīgā intelekta ilgtspējīgumu un mākslīgā intelekta limitiem mašīnmācīšanās konferencē sadarbībā ar “Intelligent Machines Riga” uz “Future” skatuves!

    Virtuālās un fiziskās pasaules integrācija

    Pēc gada pārtraukuma “RIGA COMM” atgriežas ar konferenci “IoT & Robotics”, kurā varēs no “Getic”, “1NCE”, “ABB”, “Ruijie Networks” ekspertiem uzzināt par IoT un robotikas aktualitātēm un mūsdienu šķēršļiem. Piemēram, pasaulē sāk parādīties arvien vairāk autonomo veikalu, tādējādi arī autonomo veikalu tehnoloģijas. Par “Grab2Go” piedāvāto risinājumu Ķīpsalā stāstīs galvenais tehnoloģiju speciālists Ago Melders (Ago Mõlder). Savukārt, “0G Baltics” dibinātājs Ēriks Brisets (Eric Brisset) pastāstīs, kā izmantot LPWAN tīklus.

    Tehnoloģijas cilvēkvadībā

    5. oktobrī uz “Smart” skatuves “airBaltic” vecākā viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Aronberga dalīsies ar pētījumu rezultātiem par to, kā uzlabot darbinieku pāreju uz blokķēdes tehnoloģiju. Cik svarīgi ir automatizēt jauna darbinieka integrēšanos uzņēmumā, pastāstīs “Elva” lietojamības analītiķis un eksperts Artūrs Banga. Vairāk par cilvēkresursu optimizāciju un darbinieku efektivitāti, kā arī labklājības uzlabošanu uzņēmumā stāstīs “EY”, “Reiz Tech”, “Mindletic” eksperti.

    Plašas iespējas tehnoloģiju pasaulē ikvienam

    Jau piekto gadu “RIGA COMM”, iedrošinot sievietes vairāk pievienoties tehnoloģiju nozarei, notiks konference “Women in Tech”. “Google”, “Solaride” un citu nozīmīgu uzņēmumu pārstāves 6. oktobrī uz “Smart” skatuves dalīsies pieredzē par izaicinājumiem un iespējām IT un tehnoloģiju nozarēs. Konference tiek rīkota sadarbībā ar kopienu “Riga TechGirls”.

    B2B mārketinga darbnīca

    5. oktobrī paralēli konferencēm norisināsies Latvijas Digitālā akseleratora darbnīca, bet 6. oktobrī uz “Mini” skatuves notiks B2B mārketinga darbnīca, ko rīko “IBD Consulting”. Nozares eksperti Andrejs Juščenko un Rolands Ozoliņš sniegs padomus uzņēmējiem, kā būt pamanāmiem B2B mārketingā un piesaistīt vairāk klientu.

    Izstādē dalībnieki no 10 valstīm

    Līdzās konferencēm abās pasākuma dienās norisināsies tehnoloģiju izstāde, kurā varēs satikt teju 100 dažādu valstu IKT risinājumu izstrādātājus un piegādātājus no vismaz 10 valstīm.

    Atrodi savus tehnoloģiskos risinājumus, sākot no uzņēmuma drošības un iekšējās darbības līdz dažādiem e-komercijas, fintech un pat mākslīgā intelekta risinājumiem. Aktualitātes izstādes ekspozīcijā demonstrēs “Wallester”, “LeverUP”, “Verifone”, “Tet”, “CRC”, “ESET”, “DocLogix”, “Paessler”, “Confero Technologies”, “Mitigate”, “3RTechnology”, “ASUS”, “Smart-ID” un daudzi citi.

    Pasākumu rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar partneriem: “Wallester”, “Salesforce”, “LeverUP”, “Delfi”, “ESTO”, “Intelligent Machines Riga”, “Riga TechGirls”, “Äripäev”, “Asia Briefing”, ”LTRK” un citiem.

    Biļetes var iegādāties internetā, kā arī uz vietas pasākuma norises laikā. Tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas.

    Darba laiks:

    • 5. oktobrī 10.00–17.00
    • 6. oktobrī 10.00–17.00

    Norises vieta: Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā (Ķīpsalas iela 8, Rīga)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma