Web Analytics
More
    Reklāma

    “YouTube” satura veidotājiem piedāvās “YouTube Create” – lietotni video rediģēšanai

    Jaunākie raksti

    Aizvadītā nedēļa bija ļoti aktīva tehnoloģiju jomā, virknei kompāniju izziņojot savu ierīču un programmatūras rudens jaunumus. Viena no tām bija “YouTube”, kas 21. septembrī izziņoja jaunākos risinājumus satura veidošanas jomā. Piemēram, lietotni “YouTube Create”, kas ir rīku komplekts videoklipu veidošanai un rediģēšanai.

    “YouTube” izpilddirektors Nīls Mohans (Neal Mohan) informēja, ka “YouTube Create” piedāvās ērti lietojamu bezmaksas rīku komplektu, kas ļaus rediģēt gan īsus, gan garākus videoklipus. Lietotnes mērķis ir risināt dažādus izaicinājumus, ar kuriem saskaras “YouTube” satura veidotāji, piemēram, videoklipu rediģēšana un spēja izmantot radošus rīkus, kā GIF, digitālās uzlīmes, dažādi efekti.

    Reklāma

    Lai sāktu izmantot “YouTube Create”, lietotājam vispirms jāpievieno videoklips un tad jāizvēlas kāds no piedāvātajiem rediģēšanas rīkiem. Lietotne sniedz tādas iespējas kā, piemēram, priekšskatīt atsevišķus videoklipa fragmentus, izgriezt un apgriezt konkrētas klipa vietas. Tāpat lietotnē ir pieejami tūkstošiem digitālo uzlīmju, GIF un dažādu efektu. “YouTube Create” arī piedāvā pievienot videoklipam kādu no tūkstošiem dziesmu, kas jau ir aizsargātas ar autortiesībām.

    Vēl viena noderīga lieta ir tā, ka lietotne var palīdzēt noņemt nevēlamos fona trokšņus, kā arī automātiski ģenerēt videoklipa aprakstus. Ar vienu klikšķi gatavo videoklipu iespējams pārvietot uz satura veidotāja “YouTube” kanālu.

    “YouTube” pasākuma ietvaros Nīls Mohans paziņoja arī, ka platforma testē dažādus ģeneratīvā MI rīkus, kas, piemēram, iesaka iespējamos videoklipu tematus un palīdz sameklēt videoklipam piemērotāko mūziku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma