Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauno iPhone 15 kastēs iebūvēti jauni drošības elementi

    Jaunākie raksti

    Pie pirmajiem pircējiem pasaulē nonākuši jaunie iPhone 15 modeļi (tikmēr Latvijā tie gaidāmi no 29. septembra), un parādījusies informācija par jauniem drošības elementiem pašā iPhone iepakojumā.

    Tie būs UV gaismā redzami QR kodi un speciālas atzīmes iepakojuma aizmugurē. Tas palīdzēs noteikti iPhone oriģinālo izcelsmi gan pircējiem, gan pašiem Apple darbiniekiem. Protams, tas nenodrošinās 100% garantiju, ka iPhone ir oriģināls, bet darbosies kā papildu kontroles mehānisms pirkšanas brīdī.

    Reklāma


    Protams, Apple neatklāj informāciju par jaunajiem drošības elementiem, lai viltotājiem būtu mazāk informācijas, kā pašiem radīt šos UV gaismas elementus. Viltotu iPhone tirdzniecība ir ļoti izplatīta, bieži piedāvājot lētas Ķīnā ražotas telefonu kopijas. Tāpat ir zināms, ka jau lietoti oriģinālie iPhone tiek it kā no jauna iepakoti un pārdoti par pilno cenu. Jaunās kontroles ļaus samazināt šādu situāciju skaitu.

    Ir nācies redzēt, kad pat YouTube satura veidotāji, izpakojot it kā neatvērtus pirmo iPhone modeļus, iekrīt uz šādiem gadījumiem. Iegādājoties jaunu iPhone viedtālruni no neuzticamiem avotiem, ir vērts salīdzināt uz kastītes redzamo IMEI kodu ar to, kāds ir telefonā. Tāpat ir noderīgi salīdzināt iPhone iepakojumu kastes, kas liecinātu par oriģinālo izcelsmi.

    Tagad ir daļēji skaidrs, kāpēc ir iespējams atsevišķi iegādāties iPhone kastes par 10 EUR gabalā, kā arī savā ziņā attaisno cilvēku vēlmi pēc tās, iegādājoties lietotu iPhone.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma