Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 15 izlaišanas dienā Francijas veikalu darbinieki gatavojas streikot

    Jaunākie raksti

    Apple nedienas Francijā turpinās, jo pēc paziņojumiem par to, ka iPhone 12 varētu būt kaitīgs veselībai, pievienojies uzņēmuma darbinieku divu dienu streiks reizē ar iPhone 15 modeļu izlaišanu.

    Jaunie Apple iPhone 15 modeļi būs pieejami sākot no 22. septembra (izskatās, ka Latvijā šajā datumā tos varēs sākt oficiāli rezervēt) Francijā esošie Apple veikalu darbinieki streikos. Tas norisināsies gan 22., gan 23. septembrī, un tajā varētu piedalīties līdz pat 75% darbinieku. Protams, streiks saistīts ar darbinieku labklājību un algas paaugstinājumu.

    Reklāma


    Darbinieku streiks norisināsies pie, iespējams, slavenākā un svarīgākā Apple veikala Francijā – Paris Opera Garnier. Kā norāda darbinieku apvienība, tad pēc tikšanās ar vadību, viņi ir ignorējuši darbiniekus vēlmes, tāpēc ticis izziņots divu dienu streiks. Tāpat ticis piebilsts, ka šis nav mērķis, lai nodarītu ļaunumu uzņēmumam, bet gan parādītu, ka tas atbilstoši nerūpējas par saviem darbiniekiem.

    Līdzīgas kustības jau notikušas arī Ņujorkas un Atlantas štatu Apple veikalos, tā kā Apple veikalu darbinieki Francijā seko iesāktajai kustībai. Nevar noliegt, ka pēdējo divu nedēļu laikā Francija noteikti nav mīlētākā valsts Apple apcirkņos.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vilis Lauskis
    22.09.2023 19:01

    Ja zinātu kur likt savu Sony Xperia 5 IV pa normālu cenu, ne pa dažiem eiro, jau šodien būtu nopircis Apple iPhone 15 Pro Max. https://capital.lv/Produkti/Katalogs/apple/iphone/apple-iphone-15-pro-max-256gb-black-titanium

    Reklāma