Web Analytics
More
    Reklāma

    Chromebook datori atjauninājumus saņems veselus 10 gadus

    Jaunākie raksti

    Google paziņojis, ka visi Chromebook datori, kurus darbina ChromeOS operētājsistēma, saņems programmatūras atjauninājumus 10 gadu garumā.

    Šāds lēmums no Google puses ļaus paildzināt šo datoru lietošanas laiku, jo bieži vien tie tiek izmantoti skolu vidē, kur noteikti nebūtu patīkami katru gadu vai nedaudz retāk mainīt esošos datorus. Uzņēmums norāda, ka visi Chromebook portatīvie datori, kuri tikai izlaisti sākot ar 2021. gadu, automātiskos atjauninājumus saņems no 2024. gada.

    Reklāma

    Tikmēr modeļiem, kas izlaista pirms šī laika, būs manuāli jāieslēdz atjauninājumu iespēja. Kā norāda Google, tad viņi sadarbosies ar visiem komponenšu ražotājiem, lai nodrošinātu šo ilgo programmatūras atbalstu. Tas nozīmē, ka datoriem, kurus darbina ChromeOS nebūtu jābūt problēmām ar darbību šo ilgo laiku vai arī tās tiks labotas ar programmatūras izmaiņām.

    Jau 2020. gadā Google izziņoja, ka ChromeOS atbalsts būs astoņu gadu garumā, bet tagad tas pagarināts līdz 10 gadiem. Uzņēmums sola, ka tiks piedomāts pie dažādiem uzlādes risinājumiem, lai paildzinātu akumulatoru darbību. Tāpat tiks padarīta ērtāka ierīču labošana oficiālajiem servisiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma