Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech G prezentē PRO X TKL LIGHTSPEED spēļu tastatūru un PRO X SUPERLIGHT 2 spēļu peli

    Jaunākie raksti

    Logitech G, Logitech zīmols iepazīstina ar diviem jaunākajiem produktiem godalgotās PRO sērijas līnijā – Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED spēļu tastatūru un Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 spēļu peli.

    Pēdējo trīs gadu laikā Logitech G ir sadarbojies ar simtiem pasaules prasmīgāko profesionālo e-sportistu, lai radītu nākamās paaudzes PRO sērijas rīkus.  Šie jaunie produkti kopā ar Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED spēļu austiņām, kas laistas klajā šī gada sākumā, papildina PRO sērijas līniju, nodrošinot visaugstākā līmeņa datora veiktspēju peļu, tastatūru un austiņu klāstā.

    Reklāma

    “Jaunais un aizraujošais PRO sērijas portfelis ir tīra un bezkompromisu produktu kolekcija, kas izstrādāta, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju elites e-sporta profesionāļiem un konkurētspējīgākajiem spēlētājiem augstākajā līmenī,” paziņoja Brents Barijs, Logitech G E-sporta un PRO sērijas nodaļas vadītājs. “Šie produkti apliecina mūsu apņemšanos paplašināt veiktspējas, ātruma un uzticamības robežas, un tas ir bijis iespējams, pateicoties mūsu daudzu gadu sadarbības procesam ar profesionāliem e-sportistiem. Mūsu elites sportistu partneri palīdz projektēt, izstrādāt un testēt mūsu produktus, nodrošinot, ka tie sniedz visaugstākā līmeņa veiktspēju, kvalitāti un jaunākās inovācijas.”

    Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 spēļu pele apvieno precizitāti, veiktspēju un uzticamību, sniedzot neaizstājamas priekšrocības elites līmeņa spēlēs.

    Modernākās tehnoloģijas un funkcijas ietver LIGHTFORCE hibrīda slēdžus – jaunu hibrīda optisko-mehānisko slēdžu tehnoloģiju, kas apvieno revolucionāru optisko sensoru veiktspēju ātruma un uzticamības ziņā, vienlaikus nodrošinot profesionāļu iecienīto aso reakciju un mehānisko sajūtu.

    Jaunajai pelei ir arī pavisam jaunais HERO 2 sensors ar izsekošanas ātrumu vairāk nekā 500 collas sekundē un līdz 32 000 DPI. Tās unikālā dubultā masīva konstrukcija palielina darba diapazonu un saglabā izsekošanas veiktspēju, pat peli paceļot vai saliecot.

    Pamatojoties uz profesionālu spēlētāju atsauksmēm, jaunajā PRO X Superlight ir saglabāta godalgotā oriģinālās PRO Superlight forma un ģeometrija, kā arī tikai 60 gramu svars.

    Papildu funkcijas: PRO klases tehnoloģija, USB-C, 95 stundu akumulatora darbības laiks, POWERPLAY saderība, lielāks masīva izmērs un klasē labākais 25 kilohercu maksimālais kadru ātrums. Nulles aizķeres PTFE peles kājiņas nodrošina vienmērīgu slīdēšanu, lai nodrošinātu nevainojamu reakcijas laiku jebkurā spēlē.

    Tāpat kā PRO X Superlight 2 spēļu pele, arī jaunā Logitech G PRO X TKL bezvadu spēļu tastatūra ir izstrādāta kopā ar profesionāļiem viņu vajadzībām, lai nodrošinātu visaugstāko spēles līmeni. Tās bezciparu izkārtojums ir aprīkots ar programmējamiem taustiņiem, RGB apgaismojumu ar LIGHTSYNC, īpašiem multivides vadības elementiem un skaļuma regulēšanas rullīti, kā arī uzticamu veiktspēju un uzticamību, ko nodrošina Logitech G LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģija.  Papildu LIGHTSPEED spraudņiem spēlētāji var izveidot savienojumu, izmantojot Bluetooth vai pievienoto USB-C USB-A kabeli.

    PRO X TKL ir aprīkots ar dubultiem PBT taustiņu vāciņiem, kas ļauj izgaismoties LIGHTSYNC RGB. Standarta izkārtojums nodrošina trešo pušu klaviatūru savietojamību, un papildu multivides taustiņi nodrošina ātru piekļuvi atkārtotu darbību laikā, ko pieprasīja daudzi profesionāli spēlētāji. Turklāt tas, ka nav ciparu taustiņu, ļauj kustināt peli ar plašāku diapazonu, kas ir svarīga priekšrocība augstākā līmeņa spēlētājiem.

    Spēlētāji var ceļot, izmantojot klaviatūras pārnēsāšanas ietvaru, un izvēlēties taktilos slēdžus (GX Brown), lineāros slēdžus (GX Red) vai klikšķa slēdžus (GX Blue).

    Profesionāļiem pat mazākā iestatījumu maiņa var izšķirt uzvaru no otrās vietas. Jaunajos PRO sērijas produktos DPI, jutība, ziņošanas ātrums, virsma, spēļu iestatījumi un citi parametri ir savstarpēji saistīti. Pateicoties G HUB atjauninājumiem un iebūvētajai atmiņas pārvaldības programmatūrai (OMM), spēlētājiem tagad ir vēl vairāk kontroles un konfigurēšanas iespēju:

    • Jauna jūtīguma lietotāja saskarne G HUB un OMM, lai konfigurētu DPI ar pilniem iepriekšējiem iestatījumiem, atsevišķām X/Y asu kontrolēm un daudz ko citu.
    • HERO 2 sensors, kas var kopēt iestatījumus no vienas peles uz otru, lai nodrošinātu precīzu DPI no vecās peles.
    • PRO X 2 tastatūras F taustiņi ir programmējami kā G taustiņi, lai varētu kontrolēt visu darbvirsmu. Mainiet peles DPI iestatījumu, izpildiet vairāku pirkumu makro darbības, apvienojiet burvestības un spējas un pat kontrolējiet savu plūsmu, izmantojot jaudīgus spraudņus, tostarp no Streamlabs.

    Cenas un pieejamība

    Papildinot PRO preču klāstu ar nesen izlaisto PRO X 2 LIGHTSPEED bezvadu spēļu austiņu komplektu, visi trīs produkti tagad ir pieejami rozā, melnā un baltā krāsā.

    PRO X TKL spēļu tastatūra (SRP: 199 €), PRO X SUPERLIGHT 2 spēļu pele (SRP: 159 €) un PRO X 2 spēļu austiņas (SRP: 249 €) tagad ir pieejamas LogitechG.com, kā arī ASV, Kanādā un atsevišķos tirgos visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma