Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Berlīnes rūpnīcā pretēji prognozēm krītas ražošanas apjomi

    Jaunākie raksti

    Neskatoties uz dažādiem šķēršļiem un problēmām, Tesla rūpnīcā Berlīnē darbojas un ražotājs jau plāno paplašināšanos. Parasti Tesla rūpnīcas sāk lēni un pakāpeniski kāpina ražošanas apjomus, sasniedzot maksimālo jaudu. Tā tas bija arī Berlīnē, taču pēdējās ziņas liecina, ka pieredzēts ražošanas apjomu kritums.

    Tesla šā gada martā ziņoja, ka rūpnīca nedēļas laikā spēj saražot ap 5000 mašīnām, taču tagad apjomi nokrituši zem šī sliekšņa, ziņo Business Insider Vācijas izdevums. Līdz šim tika uzskatīts, ka Berlīnē ražošana turpinās ar aptuveni ap 5000 mašīnām nedēļā vai pat vairāk.

    “Tesla iekšējie ražošanas dokumenti un prognozes liecina, ka mērķi ir zemāki. Iekšējie dokumenti jūlijā un augustā liecina, ka jāsaražo ap 4350 mašīnām nedēļā. Tas ir par 650 mašīnām nedēļā mazāk nekā tika izziņots pavasarī,” rakstīts medija publikācijā.

    Business Insider rīcībā esošā informācija liecina, ka ražošanas mērķi tiek samazināti vēl vairāk, tiem noslīdot pat zem 4000 mašīnām nedēļā. Šādu informāciju medijs ieguvis no rūpnīcas darbiniekiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma