Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony kompaktais bezvadu skaļrunis SRS-XB100 pieejams arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Sony visā Eiropā izziņojis jauno un kompakto SRS-XB100 bezvadu skaļruni. SRS-XB100 skaļrunis ļaus izbaudīt augstas kvalitātes, jaudīgu un skaidru skaņu kompaktā un viegli pārnēsājamā korpusā. Tiem, kas novērtē izcilu mūzikas kvalitāti un mīl doties izbraucienos kopā ar draugiem, SRS-XB100 būs lielisks sabiedrotais.

    Ņem jaudīgu skaņu sev līdzi ceļā

    SRS-XB100 skaļrunis ietver visu nepieciešamo dzīvei kustībā. Tas ietver pasīvo radiatoru jaudīgai skaņai un nodrošina skaidru skaņu pat lielā skaļumā, pateicoties ārpus centra esošajai diafragmai. Lai arī skaļrunis šķiet neliels, tas sevī ietver iespaidīgu skaņas izplešanās apjomu. Skaņas difūzijas procesors vienmērīgi sadala skaņu, lai tā varētu izplatīties plašāk un tālāk jebkurā telpā. Dizainā izmantota izturīga ārējā siksniņa, tādēļ skaļrunis būs izcili piemērots tiem, kas ir ceļā.

    Reklāma

    Akumulatora darbības laiks līdz pat 16 stundām

    SRS-XB100 skaļruņa akumulatora darbības laiks ir līdz pat 16 stundām, turklāt tas ir ūdensizturīgs, atvaira putekļus un ir novērtēts ar IP67 aizsardzības klasi. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties mājās vai ārpus tās, iebūvētais mikrofons ļauj izmantot brīvroku zvanus, izmantojot skaļruni. Turklāt Sony unikālā mikrofonu uztveršanas tehnoloģija un apkārtējo trokšņu analīze nodrošina optimizētu skaņu un taupa akumulatoru. SRS-XB100 garantē labākos un kvalitatīvākos zvanus ar Echo Cancelling funkciju, kas ļauj vienlaicīgi runāt abiem cilvēkiem.

    Domājot par ilgtspējību

    Sony produkti tiek ražoti, nodrošinot ne tikai labāko skaņas kvalitāti, bet arī rūpējoties par apkārtējo vidi. Sony SRS-XB100 skaļruņa korpuss un siksniņa ir daļēji izgatavoti no otrreizēji pārstrādātiem plastmasas materiāliem. SRS-XB100 iepakojuma materiālā netiek izmantota plastmasa, atkārtoti apliecinot Sony vēlmi samazināt produktu ietekmi uz vidi.

    Cena un pieejamība

    Jaunās paaudzes uzlabotie Sony SRS-XB100 skaļruņi būs pieejami sākot no augusta un tie būs 4 dažādās krāsās – gaiši pelēkā, tirkīzzilā, melnā un oranžā.  Skaļruņa cena būs aptuveni 65 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trx450
    24.08.2023 22:22

    Interesanti ar kādm tehnoloģijām Rēzeknē monitorē cūku mēri

    Jānis Rišis
    24.08.2023 22:25

    Students par mēneša stipendiju var nopirkt.

    Reklāma