Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Cybertruck pamanīts filmēšanas laikā uz Islandes ledāja

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla jaunākais veikums Cybertruck ir arvien tuvāk laišanai tirgū un nupat tas pieķerts filmēšanas laikā, kad mašīna braukusi pa vienu no Islandes ledājiem. Tesla līdz šim pārāk nav aizrāvušies ar dažādiem reklāmas materiāliem, taču ražotājs pēdējā laikā ir kāpinājis dažādu mārketinga aktivitāšu skaitu un arī šajā gadījumā izskatās, ka Cybertruck tiek filmēts ar Land Rover Discovery palīdzību – britu apvidniekam atvērts aizmugurējais bagāžas nodalījuma vāks.

    Tiek gaidīts, ka Cybertruck pie klientiem vajadzētu nonākt aptuveni mēneša laikā. Tesla vadītājs Īlons Masks iepriekš izteicies, ka svinīgajam atslēgu pasniegšanas pasākumam būtu jānotiek trešajā ceturksnī, taču Maska solījumi uztverami ar zināmu skepsi.

    Kā liecina publiski apkopota informācija, rezervēti 1,9 miljoni Cybertruck vienību, tiesa, reālais auto pircēju skaits varētu būt krietni atšķirīgs, jo rezervāciju varēja veikt, iemaksājot simbolisku maksājumu 100 dolāru apmērā. Cik no rezervācijām pārtaps reālos pirkumos un saražotās mašīnās, to rādīs laiks. Šobrīd ar lielu nepacietību tiek gaidīts, kad Cybertruck beidzot kļūs pieejams tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    23.08.2023 12:19

    “Cybertruck tiek filmēts ar Land Rover Discovery palīdzību”
    :D

    Reklāma