Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft jau otro reizi pārtrauc piedāvāt Kinect kameru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Microsoft paziņojis, ka pārtraukta telpiskuma kameras Kinect ražošana un attīstīšana, kas jau ir jau otrā reize produkta pastāvēšanas laikā.

    Sākumā Kinect kamera bija paredzēta Xbox 360 spēļu konsolei, lai videospēļu spēlēšanai varētu izmantot visu ķermeni. Taču produkta tirdzniecība tika pārtraukta 2017. gadā. Pēc diviem gadiem – 2019. gadā tā atgriezās jau kā Azure Kinect Developer Kit. Tagad Microsoft paziņojis, ka pārtrauks piedāvāt arī šo modeli.

    Reklāma

    Līdz oktobra beigām vēl būs iespējams iegādāties otrās paaudzes Kinect versiju, vai arī kamēr tā būs pieejama veikalos. Tāpat Microsoft apsolījis, ka esošajiem klientiem būs iespējams izmantot šo kameru arī pēc oktobra. Kā ziņo uzņēmuma pārstāve, tad tā ir normāla situācija produkta ciklā, kad tam pienāk savas kalpošanas beigas.

    Taču vieta netiks atstāta tukša, jo Microsoft izplatījis informāciju, ka Azure Kinect Developer Kit iespējas varēs izmantot kopā ar citu uzņēmumu kamerām. Kā viens no piemēriem ir Orbbec Femto Bolt telpiskuma kameras. interesanti, ka Microsoft plānos bija piedāvāt jaunu Kinect kameru kopā ar Xbox One konsoli, tomēr pašā pēdējā brīdī tika mainīti šie plāni. Līdz ar to tā neatbalstīja šādas iespējas, un Xbox 360 palika vienīgā konsoli ar tās atbalstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jurīts
    23.08.2023 11:08

    Autors laikam nekad nav redzējis piemās revīzijas xbox one konsoli,ka tādu sviestu uzcepis!

    Jānis
    23.08.2023 13:07
    Reply to  Jurīts

    Kas tev nepatika rakstā? Varēji arī bez sprēgāšanas arī derīgu info uzrakstīt.
    Savā laikā tieši dēļ kinect nopirku Xbox360. Tiešām lieliskākais kontrolieris, vismaz manā pieredzē!
    Pirmajiem One nāca iespēja pievienot jauno Kinect, bet tie pārdevās atsevišķi, un arī programmas tam bija krietni paviršākas. Joprojām mājāš stāv 360 ar visu kinect. Bērniem arī patīk!

    Jurīts
    23.08.2023 13:20
    Reply to  Jānis

    Pirmie one nāca komplektā ar kinect bez iespējas iegādāties atsevišķi. Vēl viens gudrītis,laikam pilnmēnes.

    Reklāma