Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau šomēnes tirdzniecībā Ķīnā varētu nonākt modernizētais Tesla Model 3

    Jaunākie raksti

    Par modernizētu Tesla Model 3 tiek baumots jau ilgāku laiku un šim topošajam auto ir savs atsevišķs projekta nosaukums – Project Highland. Acīmredzot Tesla ir pabeigusi attīstības darbus un jau šomēnes tirdzniecībā Ķīnā nonāks modernizētā, feisliftotā Model 3 versija. Par to ziņo Chinese Securities Journal un arī CnEVPost.

    Gatavojoties uzlabotā modeļa tirdzniecībai, Tesla saviem klientiem Ķīnā piedāvā dažādas akcijas, cenšoties iztirgot jau saražotās, noliktavās esošās mašīnas. Piemēram, tiek piedāvāta 1000 eiro vērta subsīdija apdrošināšanas iegādei un aptuveni 500 eiro bonuss, ja izvēlēsieties kādu auto, kas jau ir saražots. Ķīnieši gan tik un tā nesteidz pirkt esošo Model 3, ja jau pavisam drīz sagaidāms modernizētais variants.

    Lai arī mašīna pagaidām oficiāli nav nonākusi tirdzniecībā, atsevišķi Tesla pārstāvji jau esot sākuši pieņemt pasūtījumus. Ķīniešu mediji nesen ziņoja, ka Tesla rūpnīcā Šanhajā jau veikti izmēģinājuma darbi uzlabotā Model 3 ražošanai un pavisam drīz jāsākas sērijveida ražošanai un arī piegādēm.

    Tesla pirms kāda laika izmainīja plānoto piegādes laiku Ķīnā ražotājiem Model 3, kas paredzēti Eiropas tirgum – ja iepriekš mašīnas piegāde tika prognozēta, piemēram, augustā, tad tā tika pārlikta uz oktobri.

    Pagaidām ir maz skaidras informācijas, ko varam sagaidīt no Project Highland Model 3, taču noprotams, ka izmaiņas ārpusē būs kosmētiskas, arī salonā būs šis tas jauns. Tiek uzskatīts, ka šī auto ražošana būs lētāka, kas varētu nozīmēt zemāku galacenu, bet tās pagaidām ir baumas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    20.08.2023 14:17

    Tesla masinu dizains nav mainijies no pirmsakumiem. Apkaunojums un laikam doma ka uz pirmajiem lauriem vares turpinat izcelties. 15 gadi un dizains tads pats. Tikai dazam durvis veras uz augshu, dazham sanu virziena. Nozhelojami.

    Kursors.lv
    20.08.2023 16:08
    Reply to  Oskars

    Kāda vaina dizainam?

    Elektriķis
    20.08.2023 18:59
    Reply to  Oskars

    Noteicošā ir gaisa pretestība, štrunts par iedomu “dizainu”. Citroen pirms 50 gadiem ir gājis vēl tālāk.
    Jā, M3 ir zināmas grūtibas iekāpt vecākiem cilvēkiem, bet kad esi iekāpis, ir ļoti ērti. Redzamība ir brīnišķīga, jo priekšā nav “motora pārsega”, kāds ir VAG auto.
    Vienīgais, kas varētu būt labāks – durvju rokturi. Tas VAG ir izveidots labāk. Neticu ka iegremdētie rokturi rada kādu nozīmīgu gaisa pretestibas pieaugumu.

    Reklāma