Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” testē mākslīgā intelekta ģenerētas digitālās uzlīmes

    Jaunākie raksti

    “WhatsApp” sācis testēt kārtējo funkciju, kas jau drīzumā varētu nonākt pie lietotājiem. Šoreiz tās ir mākslīgā intelekta (MI) ģenerētas digitālās uzlīmes, kuras būs iespējams izveidot, izmantojot teksta aprakstu.

    Pagaidām nav skaidrs, kāds ģeneratīvais MI modelis izmantots šīs funkcijas pamatā. “WABetaInfo” tikai informējis, ka digitālās uzlīmes tiek ģenerētas, izmantojot “drošu “Meta” tehnoloģiju”. Katrā ziņā paredzēts, ka jaunā funkcija darbosies līdzīgi tam, kā “Midjoureny” vai “OpenAI DALL-E” modeļi ģenerē attēlus – izmantojot tekstu. Pēc visa spriežot, “WhatsApp” lietotājiem būs iespēja izveidot vienkāršu un unikālu attēlu, ko varēs kopīgot kā digitālo uzlīmi “WhatsApp” čatos.

    Reklāma

    Avots: WABetaInfo

    “WABetaInfo” skaidro, ka šīs uzlīmes būšot “viegli atpazīstamas”, kas varētu nozīmēt to, ka tām varētu tikt pievienota etiķete vai iestrādāta ūdenszīme, kas informē, ka tās ģenerētas, izmantojot MI. 

    Šobrīd MI ģenerēto digitālo uzlīmju iespēju izmēģina “Android” versijas “WhatsApp” beta programmas testētāji, taču tuvāko nedēļu laikā šī funkcija varētu kļūt plašāk pieejama.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma