Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple gatavo divas dokumentālās filmas par futbolistu Mesi

    Jaunākie raksti

    Viens no pasaulē zināmākajiem futbolistiem Lionels Mesi (Lionel Messi) pievienojies amerikas klasiskā futbola līgai MLS. Daļa no šī darījuma ietvēra sadarbību ar Apple, lai veidotu dokumentālās filmas. Tagad zināms, ka darbs notiek jau pie divām daudzsēriju filmām.

    Mesi ir jau sācis spēlēt otrpus okeānam, piesaistot lielu uzmanību, jo klasiskais futbols Amerikā nav tik populārs un augstā līmenī kā Eiropā. Tomēr tā ir iespēja nopelnīt, ko grasās izmantot Apple. Jau jūnijā bija zināms, ka Apple TV+ platformā būs pieejama dokumentālā filma, kas sekos futbolistam ceļā uz FIFA Pasaules kausa futbolā iegūšanu 2022. gadā.

    Nesenā informācijā atklājies, ka tiek veidota jau nākamā filma, un tā stāstīs tieši par Mesi gaitām MLS futbola līgā. Pirmā filma sastāvēs no četrām sērijām, bet otrā no sešām, kas ļaus ielūkoties tajās ainās, ko ikdienā parastie fani neredz. Pagaidām gan nav zināmi filmu izlaišanas datumi.

    Apple TV+ ir atklājuši sevi sporta dokumentālo filmu jomā, jo pavisam nesen pieejama filma par vienu no šī brīža labākajiem NBA spēlētājiem Stefenu Kariju (Stephen Curr). Arī šajā filmā veidots stāsts par basketbolista karjeru vidusskolas laikos, atgriežoties mūsdienu ikdienā. Vēl viens piemērs, kā Apple izdodas attīstīt un kāpināt ieņēmumus no saviem servisiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    21.08.2023 21:36

    Labak paskatisos multeni captain tsubasa.

    Reklāma