Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus piedāvā savādu lādētāju, kas reizē ir arī dzesētājs

    Jaunākie raksti

    OnePlus nācis klajā ar visai dīvānu ierīci, kas sevī apvieno dzesētāju un salīdzinoši lēnu Qi bezvadu uzlādi. Pamatā jaunais Liquid Cooling Radiator paredzēs viedtālruņiem, bet to var izmantot arī planšetdatoriem un pat klēpjdatoriem ar metāla korpusu.

    OnePlus Liquid Cooling Radiator piedāvā šķidruma dzesēšanas iespēju viedtālruņiem vai pat klēpjdatoriem, kam metāla korpuss kalpo siltuma novadīšanai. Vienlaikus ierīce prot uzlādēt iPhone ar 7.5 W bezvadu režīmā vai Android ierīci ar 5 W. Šāda bezvadu uzlādes spēja vismaz Android nometnei ir nožēlojama. Apple lietotāji, protams, ar putām uz lūpām aizstāvēs ļoti lēnas uzlādes neskaitāmos (bet noteikti tikai iedomu pasaulē pastāvošos) plusus.

    Reklāma


    Ierīce spējot samazināt viedtālruņa temperatūru līdz pat 34 grādiem, kas ir ļoti daudz. Vienlaikus pilnā jaudā strādājot, Liquid Cooling Radiator darbojas ar nieka 28 dB troksni.

    Sākotnēji OnePlus Liquid Cooling Radiator būs pieejams tikai Ķīnā, par pārējo pasauli pagaidām nekādu ziņu nav.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.08.2023 20:59

    Tad jau kabelis pie viena ir radiatora dzesētāja caurule. No kā var secināt ka kabelis un lādētāja bezvadu raidītāja gals nav atdalāmi. Nez cik pats lādētājs būs liels? Šādai vajadzībai varētu būt pamatīgs klucis.

    Reklāma