Web Analytics
More
    Reklāma

    Septembra sākumā Rīgā norisināsies “Baltic Honeybadger” Bitcoin konference

    Jaunākie raksti

    Septembra pirmajā nedēļas nogalē Hodl Hodl komanda rīko savu ikgadējo Bitcoin konferenci Rīgā, Latvijā – Baltic Honeybadger 2023. Šogad tas būs īpašs 5. izdevums vecākajai Bitcoin konferencei pasaulē.

    Kopš 2017. gada Baltic Honeybadger ir uzņēmis daudz nozīmīgus Bitcoin nozares dalībniekus, tostarp Saifedean Ammous, Andreas Antonopoulos, Jimmy Song, Adam Back, Michael Saylor, Jack Mallers un daudzi citi. Šogad konferences runātāju sarakstā būs tādi pastāvīgie runātāji kā Adam Back, Giacomo Zucco, Peter Todd, Tuur Demeester un jaunas sejas, piemēram, Balaji, Robert Breedlove, Tadge Dryja, un daudzas citas. BH komanda arī minēja, ka daži lieli vārdi vēl tiks paziņoti augustā!

    Reklāma

    2023. gada izdevums būs lielākais rīkotais Baltic Honeybadger, kas uzņems vairāk nekā 100 runātājus, 3 skatuves un aptuveni 1000 apmeklētāju. Vispārējās ieejas biļetes piešķir 2 dienu piekļuvi visām konferenču telpām, tostarp pēcballītēm un blakus pasākumiem kuri notiks Rīgas Bitcoin nedēļas ietvaros.

    Rīgas Bitcoin nedēļa ir nedēļa, kas veltīta Bitcoin tehnoloģijām un adoptēšanai, tīklošanās pasākumiem, tikšanās un ballītes no 31. augusta līdz 4. septembrim. Daži apstiprināti notikumi ir: otrā slāņa diena (notikumi ap Bitcoin mērogošanas tehnoloģijam); BTCPayServer diena (tradicionāla BTCPayServer komandu pulcēšanās Rīgā); un ļoti pieprasīta Noob diena, kas ir pilna ar iesācēju saturu. Šī gada Rīgas Bitcoin nedēļa būs viss lielākā vesturē, ar daudz vairāk blakuspasākumiem zem tā lietussargā.

    Tā kā šī ir jau piektais BH izdevums, komanda sagatavoja dažus pārsteigumus saviem viesiem. Pirmkārt, šī gada pasākumā būs viss lielākais runātāju skaits. Otrkārt, tēmas tiks paplašinātas ārpus Bitcoin un iekļaus privātumu, vārda brīvību, aktīvismu un Nostr. Ka arī, šogad pasākumā būs vienlaicīgi trīs skatuves:

    • Galvenā skatuve: šī skatuve aptvers plašu Bitcoin tēmu loku: tehnoloģijas, ekonomika, investīcijas, mērogošana, kopienas un daudz kas cits.
    • Cypherpunk skatuve: šajā skatuvē tiks apskatītas tādas tēmas kā Bitcoin privātums, brīva runa, Nostr un citi. Šis posms netiks straumēts vai ierakstīts un tās saturs būs pieejams tikai konferences apmeklētājiem.
    • Semināra skatuve: šajā skatuvē galvenā uzmanība tiks pievērsta praktisko iemaņu nodrošināšanai viesiem ar dažādo darbnīcu palidzību un produktu vitrīnam.

    Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par Bitcoin, satikt nozares profesionāļus, vai vienkārši pavadīt laiku ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, šī ir jūsu iespēja izbaudīt leģendāro Bitcoin konference, Baltic Honeybadger 2023. Pievienojies pārsteidzošajiem Bitcoineriem no visas pasaules un kļūsti par daļu no Honeybadger ģimenes! Biļešu skaits ir ierobežots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    09.08.2023 09:12

    BHB 🤝 HBH

    Reklāma