Web Analytics
More
    Reklāma

    Neizpakots oriģinālais Apple iPod pārdots par 29 tūkstošiem dolāru

    Jaunākie raksti

    Oriģinālais un pirmais Apple iPod mūzikas atskaņotājs tika izziņots 2001. gadā, kas tajā laikā ļāva ērtā veidā klausīties mūziku esot jebkur un nestaipot līdz liela izmēra ierīci.

    Pēc vairāk nekā 20 gadiem neizpakots iPod modelis pārdots par 29 tūkstošiem dolāru. Šajā reizē gan tas nenotika izsolē, kā tas parasti notiek ar dažādiem vēsturē nozīmīgiem un labi saglabājušiem produktiem. Mūzikas atskaņotājs tiks iegādāts platformā Rally, kas investoriem ļauj iegādāties daļas no retiem kolekcionāru produktiem.

    Kad iPod tika šādi iegādāts, tas tika sadalīts 5000 daļās ar vērtību 5 dolāri, kas nozīmē, ka tā kopējā vērtība sasniedza 25 tūkstošus dolāru. Pēc diviem gadiem tika izteikts visu akciju iegādes piedāvājums 29 tūkstošu dolāru vērtībā, kas ir 16% pieaugums. Par šo pārdošanu nobalsoja 61,98% akcionāru.

    Oriģinālais iPod 2001. gadā maksāja 399 dolāru. Protams, augsto vērtību nodrošina tas, ka atskaņotājs joprojām nav izpakots. Apple iPod pirmais īpašnieks to saņēma kā Ziemassvētku dāvanu, tad tas tika novietots plauktā, un nav ticis atvērts un lietots 20 gadu garumā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma